Kütahya: Tavşanlı'daki Patlama - Son Dakika
Güncel

Kütahya: Tavşanlı'daki Patlama

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde Bağlı Balıköy Beldesi'nde, 19 Eylül Salı Günü Bir Yemekhanede Gaz Sıkışması Sonucu Meydana Gelen Patlamada Yaralanan Aşçı Hayatını Kaybetti.

04.10.2006 17:20

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde bağlı Balıköy Beldesi'nde, 19 Eylül Salı günü bir yemekhanede gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada yaralanan aşçı hayatını kaybetti.

Patlamada ağır yaralanan Ahmet Lama (55), aynı gün ilk olarak Bursa'nın Harmancık Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Tavşanlı 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış; ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Lama, burada tedavisi sürerken 2 Ekim Pazartesi günü öldü. Lama'nın cenazesi, yakınları tarafından Tavşanlı'ya getirildi. Ahmet Lama, Tavşanlı'da dün toprağa verildi.

Lama'nın ağır yaralanmasıyla neticelenen olay, 19 Eylül Salı günü Balıköy Beldesi'nde Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana gelmişti. Sanayi tüpünün yerini değiştirmek isteyen aşçı Ahmet Lama, bu esnada hortumun yerinden çıktığını fark etmeden şofbeni ateşlemiş ve Yılmaz ailesine ait, alt katı yemek pişirmekte kullanılan ve üst iki katı mesken olan bina büyük gürültüyle sarsılmıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya: Tavşanlı'daki Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement