Lamb ile Salon'da Electronıca Rüzgârı - Son Dakika
Kültür Sanat

Lamb ile Salon'da Electronıca Rüzgârı

Lamb, Salon konserlerinde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

27.09.2011 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda son albümleri 5'i yayımlayan trip-hop'un ünlü grubu Lamb, 30 Eylül Cuma ve 1 Ekim Cumartesi akşamları hayranlarıyla Salon'da buluşuyor.

90'lı yılların ortasında Manchester'da kurulduğu günden bu yana elektronik müzik piyasasının önemli isimleri arasında yer alan Lamb, 30 Eylül Cuma ve 1 Ekim Cumartesi geceleri Salon'da sahne alacak. Lou Rhodes ve Andy Barlow'dan oluşan ünlü trip-hop ikilisi, uzun bir aranın ardından bu sene yayımladıkları son albümleri 5 turnesi kapsamında, iki gece üst üste saat 22.30'da Salon takipçileriyle buluşacak. Kurulduğundan bu yana Avrupa'nın önemli müzik festivalinin aranan ismi olan topluluk, Salon konserlerinde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Lamb adını verdikleri ilk albümlerini 1996 senesinde piyasaya süren topluluk, "Gabriel" ve "Gorecki" şarkıları ve 4 stüdyo albümüyle yakaladıkları önemli başarıların ardından, 2004 yılında dağılarak hayranlarını üzmüştü. Uzun bir aranın ardından, 2009 yılında resmi web sayfalarında yayımladıkları "Söyleyecek farklı şeyler olmadığı sürece yeni bir albüm yapmak istemiyorduk; artık zamanı geldi" sözleriyle yeni albümün haberini vermişti.

Polonyalı besteci Henryk Górecki'nin "Symphony of Sorrowful Songs" adlı üçüncü senfonisinden esinlenerek yazdıkları "Górecki", Guinness ve Tomb Raider video oyunu reklamlar ile I Still Know What You Did Last Summer filminde yer aldı. "Górecki" şarkısının sözlerinin bir kısmı ise Moulin Rouge filminde Satine'in repliklerinde kullanılmıştı.

Ülkemizde büyük bir dinleyici kitlesi bulunan Lamb, diğer birçok topluluğun aksine, hayranlarıyla plak şirketi üzerinden değil, birebir olarak haberleşiyor.

Lamb konserlerinin biletleri 50 TL (ayakta) ve 30 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir. Salon biletleri, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilirler.

Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Lamb ile Salon'da Electronıca Rüzgârı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement