Sarhoşken Evsiz Adamın Üzerine İdrarını Yapan Kişi Hapis Cezası Aldı - Son Dakika
Dünya
BBC

Sarhoşken Evsiz Adamın Üzerine İdrarını Yapan Kişi Hapis Cezası Aldı

Sarhoşken Evsiz Adamın Üzerine İdrarını Yapan Kişi Hapis Cezası Aldı

İngiltere'de sarhoşken sokakta uyuyan evsiz birinin suratına idrarını yapan adama 8 hafta hapis cezası verildi.

20.06.2018 05:56  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liverpool'daki olay 18 Mayıs'ta yerel saatle 05: 00 sularında Whitechapel mahallesinde meydana gelmişti. Stephen Gibney, uyuyan Richard Stanley ile yanındaki bir kişiyi uyandırmış ve gülerek Stanley'nin suratına idrarını yapmıştı.

"HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ"

32 yaşındaki Stephen Gibney'in yargılandığı davada yargıç Wendy Lloyd, hareketin "yersiz aşağılama ve mağdurun evine bir saldırı" olduğuna hükmetti. Gibney ise olayı hatırlamadığını söyledi.

"ORASI ONUN EVİYDİ"

Yargıç Wendy Lloyd, "Orası onun eviydi. O küçük boşluk onun kendini bir insan gibi hissetmeye çalıştığı yerdi" dedi.

Savunma avukatı ise Gibney'in çok fazla alkol aldığını söyledi ancak müvekkilinin davranışının "alçakça" olduğunu kabul etti.

Richard Stanley polisi arayacağını söylediğinde, Stephen Gibney'in yanıtı "Şimdi burada seninle kavga edeceğim. Ne yapacaksın bakalım?" olmuştu. Kısa süre sonra gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan Stephen Gibney sorguya çekildiğinde "Olayı hatırlamıyorum" demişti.

Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Sarhoşken Evsiz Adamın Üzerine İdrarını Yapan Kişi Hapis Cezası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Zebani: Suriyelilerin burda yaşaması anormal değil. Biz misafirperver bir toplumuz. Lakin 30 bin suriyelinin oy kullanması vicdan sızlatıyor. Kanaatim odur ki ülkenin geleceğini belirleyecek bu kutsal oyda yabancının da oy atması hoş değil 1 7 Yanıtla
  • Psikoanaliz: Reis in gençlerle buluşmasını izledim. Bi tane laik olmayan türbanlı kız söz hakkı alıyor ve söze şöyle giriyo : Efendim ben yerli otomobil projesindeki 5 babayiğitten bririnde çalışıyorum. Yağlıyo da yağılyo. Arkadaş o mu genç, biz mi genç . Amaç için soru sorun 2 4 Yanıtla
BBC

Advertisement