Londra-2012 - Son Dakika
Spor

Londra-2012

Londra-2012

Londra Olimpiyat Oyunları'nda sona yaklaşılırken, pazar günü yapılacak kapanış töreninin detayları, açılış törenindeki gibi gizli tutuluyor.80 bin kişilik Olimpiyat Stadyumu'nda yapılacak ve pazar günü TSİ 23.00'de başlayacak kapanış töreninde,...

10.08.2012 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Londra Olimpiyat Oyunları'nda sona yaklaşılırken, pazar günü yapılacak kapanış töreninin detayları, açılış törenindeki gibi gizli tutuluyor.

80 bin kişilik Olimpiyat Stadyumu'nda yapılacak ve pazar günü TSİ 23.00'de başlayacak kapanış töreninde, George Michael ile olimpiyatların resmi şarkısını yapan Muse gibi grup ve sanatçıların sahne alması bekleniyor.

Londra Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi (LOCOG), açılış töreninde olduğu gibi kapanış töreniyle ilgili detayları da gizli tutuyor.

Ancak "İngiliz Müziği Senfonisi" başlıklı törenle ilgili detaylar, sosyal medyaya sızıyor. Törenin direktörü Kim Gavin daha önce yaptığı açıklamada, kapanışta seyircilere "Elgar'dan Adele'e uzanan bir İngiliz müziği ziyafeti sunulacağını" açıklamıştı.

İngiliz şarkıcı George Michael da bu hafta Twitter'daki hesabına "Bu haftayı, olimpiyatların kapanış töreni için deli gibi prova yaparak geçirdim" diye yazdı.

Törende, Muse, The Who, Madness, Take That ve Spice Girls gibi grupların sahne alması, ayrıca aralarında 400 çocuğun bulunduğu, toplam 4 bin gönüllünün yer alması bekleniyor.

Kapanış töreninde ayrıca her olimpiyat oyunundan farklı olarak ülkelerin bayrak taşıyıcıları ile atletlerin tek tek değil, tüm ülkelerin birlikte stadyuma çıkması öngörülüyor.

Muhabir: Aslı Aral

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - LONDRA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Londra-2012 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement