Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Tuzlaspor'a evinde 1-0 mağlup olan Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, Tuzlaspor'un haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

13.12.2016 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Tuzlaspor'a evinde 1-0 mağlup olan Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, Tuzlaspor'un haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bektaş, Tuzlaspor'u tebrik ettiğini belirterek, "Tuzlaspor haklı bir galibiyet aldı, iyi mücadele ettiler." dedi.

Yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için maçı kaybettiklerini ifade eden Bektaş, kendileri için Ziraat Türkiye Kupası'ndan ziyade ligin daha önemli olduğunu kaydetti.

Maçta bazı oyuncuları dinlendirdiğini, futbolcuların sakatlanmaması ve cezalı duruma düşmemesine dikkat ettiklerini aktaran Bektaş, "Saha içerisinde oyun anlayışı adına başka şeyler görmek isterdim. Bazı konularda hala eksiğimiz var. Şans verdiğimiz gençlerimiz daha iyi olurlarsa kadroyu zorlarlar." diye konuştu.

Tuzlaspor cephesi

Tuzlaspor'un teknik direktörü Metin Ersan ise "Gruptan çıkma adına avantaj yakaladığımızı düşünüyoruz." dedi.

Ersan, Tuzlaspor olarak 3 yıldır gruplara kalma başarısı gösterdiklerini ve grupta oynadıkları ikinci maçı da kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Metin Ersan, şunları kaydetti:

"Kalan 4 maçımızda da iyi sonuçlar alıp gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tuzlaspor olarak vizyonumuz ve misyonumuz genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmaktır. Bunları yapabilirsek kendimizi gerçekten başarılı görebiliriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement