Maliye Bakanı Ağbal - Son Dakika
Güncel

Maliye Bakanı Ağbal

Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti İl Başkanlığını ve Bayburt Belediyesini ziyaret etti, ardından da muhtarlarla bir araya geldi.

24.08.2017 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti İl Başkanlığını ve Bayburt Belediyesini ziyaret etti, ardından da muhtarlarla bir araya geldi.

Çeşitli programlara katılmak üzere kente gelen Bakan Ağbal, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek kadın kolları, gençlik kolları ile il genel ve belediye meclis üyeleriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Bakan Ağbal, buradaki programın ardından Bayburt Belediyesini ziyaret etti.

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve diğer ilgililerce karşılanan Bakan Ağbal, burada ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Bakan Ağbal, buradaki programın ardından, Demirözü, Aydıntepe ilçe, Arpalı ve Gökçedere belde yönetimleri ile de AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya gelerek istişarede bulundu.

Daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla da bir süre sohbet eden ve "bereketli işler" temennisinde bulunan Bakan Ağbal, esnaf ve vatandaşların isteklerini dinledi.

Bakan Ağbal, Bayburt Belediyesince Şeyhayran Mahallesi'nde yapımı devam eden kapalı otopark ve kent meydanı inşaat alanında da incelemelerde bulunarak proje detayları hakkında ilgililerden bilgi aldı.

İncelemelerin ardından Şahir Zihni Kent Ormanındaki Bayburt Evi'ne geçen Bakan Ağbal, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen programlarda Bakan Ağbal'a, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Kaymak da eşlik etti.

Bakan Ağbal, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Maliye Bakanı Ağbal
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maliye Bakanı Ağbal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement