Malkara Kaymakamı Altın, Karaiğdemir Baraj Sahası Mesire Alanı'nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Malkara Kaymakamı Altın, Karaiğdemir Baraj Sahası Mesire Alanı'nda İncelemelerde Bulundu

Malkara Kaymakamı Osman Altın, Karaiğdemir Baraj Sahası Mesire alanında incelemelerde bulundu.

07.04.2016 17:01

Malkara Kaymakamı Osman Altın, Karaiğdemir Baraj Sahası Mesire alanında incelemelerde bulundu.

Karaiğdemir Baraj Sahası Mesire ve Piknik alanını ziyaret eden Altın Kooperatif Başkanı Hayati Tayyar ile görüşerek kooperatif, baraj ve mesire alanı hakkında bilgiler aldı.

Altın, yaptığı açıklamada,baraj sahası piknik ve mesire alanının çok güzel olduğunu, burasının daha da çok ağaçlandırılarak milli park alanına, kuş cennetine çevrilebileceğini belirterek, "Mesire alanı çok güzel bir yer. Daha da bakım ve yatırım yapılarak burası yerli ve yabancı ziyaretçilere açılabilir. Kooperatif başkanımız ile görüştük neler yapılabilir bunun fikir alışverişinde bulunduk. Hafta sonları güzel saatler geçirilebilecek yerler." dedi.

Karaiğdemir Baraj Sahası Köyleri Sulama Kooperatifi Başkanı Hayati Tayyar da, mesire ve piknik alanının yenilendiğini ancak vatandaşların bu alanı koruması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Mesire ve piknik alanımızı yeniledik. Ama sadece bizim yapmamız ile olmuyor. Buraya gelen vatandaşlarımızın koruması lazım. Izgaralar yaptırdık demirlerini betondan kırdılar. Çöp torbalarını yırtıp attılar.Önce vatandaşlarımızın, pikniğe gelenlerin koruması gerekir. Piknik alanımız Pazar günleri çok kalabalık oluyor.Yakın köylerimizdeki bayanlarımızın yaptığı el işleri, ev yemekleri, ev mahsullerini burada satmaları için Pazar günleri kadınlarımıza yer tahsis edeceğiz. Hem piknikçilere ev ürünleri satsınlar hem de ev ekonomilerine katkıda bulunsunlar."

Kaymakam Osman Altın'a, Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri Ramis Seyrel, Ersin Erzik, Ayhan Över, Mümin Kayış, Erhan Tayyar ve Evrenbey Mahalle Muhtarı Nurettin Çelik eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malkara Kaymakamı Altın, Karaiğdemir Baraj Sahası Mesire Alanı'nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement