Manisaspor Derbide Kayıp İstemiyor - Son Dakika
Spor

Manisaspor Derbide Kayıp İstemiyor

Manisaspor Derbide Kayıp İstemiyor

Manisaspor, Göztepe'yle cumartesi oynayacağı karşılaşmada kayıp yaşamak istemiyor.

21.03.2013 15:14  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1'inci Lig'de geride kalan haftalarda Ege ekipleriyle oynadığı altı derbiden iki galibiyet, dört beraberlikte 10 puan çıkaran Manisaspor, Göztepe'yle cumartesi oynayacağı karşılaşmada kayıp yaşamak istemiyor. Karşıyaka'yla ilk yarıda 1-1 berabere kalıp, kendi evinde 1-0 kazanan, Bucaspor'la her iki mücadeleden de 1-1'lik sonuçla ayrılan, Göztepe'yi 1-0 mağlup edip, Denizlispor randevusundan ise 1-1'lik skorla ayrılan siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında kan kaybetmemek için yarın mutlak galibiyet arayacak.

Ligin boyunun giderek kısaldığını belirten Teknik Direktör Reha Erginer, "Puan tablosunda bir avantajımız var ve bunu sürdürmek istiyoruz. Geçen hafta kaybedilen üç puan bizim için iyi olmadı. Göztepe'yi yenip, bunu telafi etmeliyiz" dedi.

Karşıyaka derbisinde aldığı galibiyetle moral bulan Göztepe'nin kendilerini zorlayacağını ekleyen genç teknik adam, "Kıran kırana bir doksan dakika olacak. Taraftarlarımıza büyük iş düşecek" diye konuştu. Manisaspor'un antremanı'nı Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili ile Emniyet Müdürü Yardımcısı Serdar Kalfa izledi.

MHÖ(YC/AÖ) - İzmir/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor Derbide Kayıp İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement