Mardin'de Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Mardin'de Karla Mücadele Çalışmaları

14.01.2026 12:16

Mardin'de kar yağışı sonrası ana arterlerde küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmaları yapıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kar yağışı nedeniyle ana arterlerde küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmaları yürütüldü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler, Ravza Caddesi, Vali Ozan Caddesi, Yeniyol Caddesi, 1. Cadde, Diyarbakır Kapı, Meydanbaşı, Otogar Yolu, Eski-Yeni TOKİ güzergahları ile Türkmen Deresi çevre yolunda çalışma gerçekleştirdi.

Kullanılan tuz ve solüsyon ile yol yüzeylerinde oluşabilecek buzlanmanın önüne geçildi.

Yol geçişlerinin açık ve güvenli olduğu belirtilirken, yetkililer vatandaşları buzlanma riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin'de Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement