Maske takmayan pazarcı savunmasıyla şaşırttı: Müşteri yok, vakalar olsa ne olur? Müslüman adam ölümden korkmaz - Son Dakika
Güncel

Maske takmayan pazarcı savunmasıyla şaşırttı: Müşteri yok, vakalar olsa ne olur? Müslüman adam ölümden korkmaz

Adana'da korona vaka sayılarının artmasına bağlı olarak her gün yapılan anonslara rağmen pek çok vatandaş maske ve sosyal mesafe kuralına uymuyor. Maske takmayan bir esnafa niçin takmadığına dair yöneltilen soruya verdiği "Müşteri yok bir şey yok. Vakalardan mı korkacağım? Müslüman adam ölümden korkmaz" cevabı şaşırttı.

27.11.2020 10:11  Güncelleme: 12:02

Son açıklanan verilere göre vaka artışının yaşandığı iller arasında Adana'da yer alıyor. Ek yoğun bakım yataklarının açıldığı, vatandaşın koronavirüs testi için sıraya girip kuyruk oluşturduğu kentte camilerden maske, mesafe ve hijyen konularına uyulması konusunda anonslar yapılıyor.

"ÖLÜM NEREDEN GELİYORSA ORAYA GİDERİZ"

Son 24 saatte 29 bin 132 kişinin virüse yakalanıp toplamda 13 bin 14 kişinin vefat ettiği salgına rağmen Adana'da bazı vatandaşlar hala maske ve mesafe kurallarına uymuyor. Merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesinde ki bir pazarda bazı vatandaşların kurallara uymadan hareket ettiği görüldü.

Maskesini çenesinin altında takan bir pazarcıya, "Neden maske takmıyorsunuz?" diye soran muhabire verdiği "Esnafın yarısı takıyor, yarısı takmıyor. Müşteri yok, bir şey yok. Bende takmıyorum. Vakaların artmasından ne korkacağım. Ölüm nereden geliyorsa oradan gideriz kardeşim ya. Ölümden mi korkacağız. Müslüman adam ölümden korkmaz" cevabı şaşırttı.

Maske takmayan pazarcı savunmasıyla şaşırttı: Müşteri yok, vakalar olsa ne olur? Müslüman adam ölümden korkmaz

"İNSANLARA ŞAKA GİBİ GELİYOR"

Maskesini takan Asuman Kayatürk isimli bir vatandaş artan vakalardan korktuğunu söyleyerek, "Vatandaşların çoğu kurallara uymuyor. Bizler gördüğümüzü uyarıyoruz ama insanlar işin ciddiyetinde değil. Vakalar da arttı. Çok korkuyorum vallahi. Keşke herkes de korksa ama şaka geliyor insanlara" ifadelerini kullandı.

Maske takmayan pazarcı savunmasıyla şaşırttı: Müslüman adam ölümden korkmaz
Maske takmayan pazarcı savunmasıyla şaşırttı: Müşteri yok, vakalar olsa ne olur? Müslüman adam ölümden korkmaz
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maske takmayan pazarcı savunmasıyla şaşırttı: Müşteri yok, vakalar olsa ne olur? Müslüman adam ölümden korkmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • birisi: Müslümansan kul hakkına da girme. Eğer senden başkasına virüs bulaşır da ölümüne sebep olursan nasıl hesap vereceksin? 11 0 Yanıtla
  • vartoli: korona bürüsü vız gelir tırıs gider 0 3 Yanıtla
  • emin : dayı doğru söylüyor dini sağlam insana virüs işelemz 0 3 Yanıtla
  • yeliz: evet malum köy yine sahnede 1 0 Yanıtla
  • düşünce dünyası: camilerdeki genel söylem budur. Halkın yanlış din eğitimi ile beyni yıkanmış. 1 0 Yanıtla
  • dopdogrucudavut: E aç kal satma açlıktan ölmekten mi korkuyorsun süslüman.. 0 0 Yanıtla

Advertisement