Medical Park Van Hastanesi' Nden Depremzedelere Yemek - Son Dakika
Basın Bültenleri

Medical Park Van Hastanesi' Nden Depremzedelere Yemek

Medical Park Van Hastanesi\' Nden Depremzedelere Yemek

Depremin vurduğu Van'da emniyet tedbirleri sebebiyle hastane bahçesinde hizmetlerini sürdüren Medical Park Van Hastanesi, yapılan dayanıklılık testlerinin ardından tam teşekküllü olarak kendi binasında hasta kabulü yapılıyor.

12.01.2012 08:57

Depremin vurduğu Van'da emniyet tedbirleri sebebiyle hastane bahçesinde hizmetlerini sürdüren Medical Park Van Hastanesi, yapılan dayanıklılık testlerinin ardından tam teşekküllü olarak kendi binasında hasta kabulü yapılıyor. Depremzedeler için seferber olan hastanede, her gün 500 deprezedeye sıcak yemek veriliyor.

Deprem sonrası eminiyet tedbirleri sebebiyle geçici olarak hastane bahçesinde hizmetlerini sürdüren Medical Park Van Hastanesi, yürütülen yoğun çalışmalar sonunda yeniden tam teşeküllü olarak hasta kabulüne başladı. Medical Park Van Hastanesi'nin bahçesinde her gün 500 deprezedeye sıcak yemek çıkartılıyor.

Medical Park Hastaneler Grubu'ndan yapılan açıklamada, Van depreminden sonra bölgeye gönderilen uzman ekiplerin binada dayanıklılık incelemelerini tamamlandığı ve hastanenin faaliyetlerini sürdürmesinde herhangi bir engel olmadığı tespit edildiği vurgulandı.

Medical Park Van Hastanesi, 25 Ekim'den itibaren hastane binasında tam teşekküllü olarak hasta kabul ediyor. Medical Park Hastaneler Grubu, "Bölge genelinde Sağlık Bakanlığımızla koordinasyon içerisinde sürdürmekte olduğumuz çalışmalarımız, 37'si yoğun bakım yatağı olmak üzere toplam 149 yatağımız ile bugün itibarıyla hastane binasında bölgemiz halkına hizmete devam ediyor. Bu vesileyle bölge halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı temenni ederiz" denildi. Medical Park Hastaneler Grubu açıklamasında; Van halkının ihtiyacı olan ek hekim, hemşire gibi sağlık personeli ve lojistik desteğin sağlandığı ifade edilirken, ayrıca hastane bahçesinde günde 500 kişiye sıcak yemek hizmeti verilmeye başlandığı da kaydedildi.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Medical Park Van Hastanesi' Nden Depremzedelere Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement