Megastar'dan Ebru Gündeş'e Büyük Jest - Son Dakika
Magazin

Megastar'dan Ebru Gündeş'e Büyük Jest

Megastar\'dan Ebru Gündeş\'e Büyük Jest

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ay sonunda çıkacak albümünde ilk kez bir Tarkan şarkısı seslendirecek.

09.05.2012 06:03  Güncelleme: 07:15

Beş yıldır çıkarmayı planladığı albümünü bu ayın sonunda çıkaracak olan Ebru Gündeş; yeni çalışmasında ilk kez bir Tarkan şarkısı seslendirecek. Daha önce Sibel Can, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan ve Kibariye'ye şarkı vererek jest yapan Tarkan; bu kez de Gündeş'e, 'Sevdim' adlı şarkısını verdi. Tarkan; daha önce kendisinin de seslendirdiği şarkı için hiçbir ücret talep etmeyerek güzel bir dostluk örneği sergiledi. Bu davranışı, Ebru Gündeş'i de çok duygulandırdı.

DOĞULU YÖNETTİ

Öte yandan Gündeş yeni albümünde, Tarkan'ın dışında; Sezen Aksu, Mete Özgencil, Garo Mafyan gibi isimlerin şarkılarını da, Ozan Doğulu ve Taşkın Sabah yönetmenliğinde seslendirdi.

KRAL TV'DEN İKİ YILDA 12 ÖDÜL ALDI

Tarkan son iki yılda, Kral TV Müzik Ödülleri'nde 12 ödül alarak kırılması güç bir rekora imza attı. Megastar, 425 binlik satış rakamına sahip olan 'Adımı Kalbine Yaz' albümüyle, geçen yıl Kral Müzik Ödülleri'nde En İyi Şarkı (Sevdanın Son Vuruşu) dahil, dokuz ödül almıştı.

BU YIL BİR ŞARKIYLA ÜÇ ÖDÜL

Bu yıl albüm çıkarmayan sanatçı; geçtiğimiz günlerde yapılan 18. Kral TV Müzik Ödülleri'nde ise Ajda Pekkan'ın seslendirdiği 'Yakar Geçerim' şarkısıyla 'En İyi Şarkı', 'En İyi Beste' ve 'En İyi Şarkı Sözü' ödüllerinin sahibi oldu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Megastar'dan Ebru Gündeş'e Büyük Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement