Mercedes-Maybach Ultimate Lükste Sınır Tanımıyor - Son Dakika
Ekonomi

Mercedes-Maybach Ultimate Lükste Sınır Tanımıyor

Mercedes-Maybach Ultimate Lükste Sınır Tanımıyor

CARMEDYA.COM- Teaser fotoğrafları geçtiğimiz günlerde yayınlanan Mercedes-Maybach Ultimate, nihayet karşımıza çıktı.

27.04.2018 16:56

CARMEDYA.COM- Teaser fotoğrafları geçtiğimiz günlerde yayınlanan Mercedes-Maybach Ultimate, nihayet karşımıza çıktı. Marka bu model ile lüks çıtasını bir hayli yükseltti.

Mercedes-Maybach Ultimate lüks bir SUV olarak geliyor. Ancak model Wagon karoserli otomobillere de atıfta bulunmuş. Otomobilin boyutlarına baktığımızda ise; 5260 mm. uzunluk, 2110 mm genişlik ve 1764 mm. yükseklik ölçüleri karşımıza çıkıyor. Araç mevcut GLS"den daha uzun ve geniş, ancak yola daha yakın.

Lüks ve Büyüklük Bir Arada

Otomobilde fazlasıyla şık detaylar kullanılmış. Otomobilin ön yüzünde Mercedes modellerinden hatırladığımız büyük ızgara yer alıyor. Krom çıtalar ile burası şık kılınmış. Yan bölümde ince ve çok kollu jantlar kullanılıyor. Parlak kırmızı renkte otomobile bir hayli yakışmış.

İçeriye geçtiğimizde dışı gibi fütüristik detaylar bizleri karşılıyor. Dokunmatik ekranların bolca kullanıldığı bir alan burası. E serisinden de hatırladığımız konsol boyunca uzanan çift dijital ekran dikkatlerden kaçmıyor. Geniş boyutlara rağmen marka içeride 2+2 oturma düzenine yer vermiş.

Mercedes-Maybach Ultimate Lükste Sınır Tanımıyor

Kalbinde Elektriğin Gücü Var

Maybach S-Serisi"nde de mevcut olan V8 veya V12 motorun yer alması bekleniyor. Bu motor 750 HP güç üretecek. 80 kWh pil kapasitesiyle model 300 kilometrenin üzerinde bir menzile sahip olacak. Modelin maksimum hızı saatte 250 km/s olacak.

The post Mercedes-Maybach Ultimate lükste sınır tanımıyor appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Ekonomi Mercedes-Maybach Ultimate Lükste Sınır Tanımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement