Metro beklerken raylara düşen tekerlekli sandalyeli adamın hayatını başka bir yolcu kurtardı - Son Dakika
3. Sayfa

Metro beklerken raylara düşen tekerlekli sandalyeli adamın hayatını başka bir yolcu kurtardı

ABD'nin New York kentinde tekerlekli sandalyeli bir adamın raylara düşmesi panik yarattı. Uzaktan metronun sesinin geldiği anlarda bir vatandaş aşağıya atlayarak engelli adamı kurtardı. Olay cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

05.08.2021 21:00  Güncelleme: 23:08

New York kentinde bulunan Manhattan'daki Union Square metro istasyonunda tekerlekli sandalyeli bir adam metro platformunda raylara düştü. Yürüme engelli olan adamın, raylara düştüğünü gören istasyondaki başka bir yolcu ise tereddüt etmeden raylara atlayarak adamın hayatını kurtardı.

RAYLARDAN ÇIKARILDIKTAN SONRA METRO İSTASYONA GELDİ

30'lu yaşlarında olduğu tahmin edilen adamın, engelli adamı kurtarmasından hemen ardından metronun istasyona geldiği görüldü.

SOSYAL MEDYADA KAHRAMAN İLAN EDİLDİ

Dün yerel saatle 13.30'da yaşanan olayın görüntüleri sosyal medyanın gündemine otururken, sosyal medya kullanıcıların çoğu engelli adamı kurtaran yolcuyu kahraman ilan etti. Yerel basında yer alan haberlerde, raylara düşen adamın Bellevue Hastanesi'ne kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Metro beklerken raylara düşen tekerlekli sandalyeli adamın hayatını başka bir yolcu kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Metro beklerken raylara düşen tekerlekli sandalyeli adamın hayatını başka bir yolcu kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement