Minikler Polis Amcalarıyla "Kanka" Oldu - Son Dakika
Güncel

Minikler Polis Amcalarıyla "Kanka" Oldu

Çocuklara polislik mesleğini tanıtmayı ve polislerle aralarındaki diyaloğu geliştirmeyi amaçlayan “Kanka” adlı tiyatro oyunu perdelerini öğrenciler için açtı.

27.10.2015 13:03

Çocuklara polislik mesleğini tanıtmayı ve polislerle aralarındaki diyaloğu geliştirmeyi amaçlayan "Kanka" adlı tiyatro oyunu perdelerini öğrenciler için açtı.

Bağcılar Belediyesi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa örnek bir projeye imza attı. Polislerle çocuklar arasındaki diyaloğu güçlendirmek ve polislik mesleğini tanıtmayı amaçlayan proje kapsamında "Kanka" isimli tiyatro oyunu minikler için perdelerini açtı.

Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununu Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da izledi. Profesyonel oyunların sahne aldığı tiyatro oyununda polislerin toplumdaki rolü anlatıldı. Fatih İlkokulu ev sahipliğinde miniklerle bir araya gelen Maskot Kanka da çocuklarla hoşça vakit geçirdi. Oyun, ilçe genelinde 42 okulda öğrencilere sahnelendi. Çocukların ihtiyaç anında polislerden nasıl destek alacağının da anlatıldığı projede toplum destekli polisler de etkinliklerde hazır bulundu.

"POLİSLER BİZİM DOSTLARIMIZ"

Oyunu keyifle izlediğini belirten Elanur Özkaya, "Polislerden korkmuyorum onlar bizim dostlarımız ihtiyaç duyduğumuzda bize hep yardımcı olurlar. Tiyatro oyununu da çok beğendim" dedi.

3. sınıfa giden Resul Aydın ise, "Polislerin önemini bilmeli, bize destek verdikleri için teşekkür etmeliyiz. Onlar bize yardımcı olur ve bizi korurlar" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minikler Polis Amcalarıyla 'Kanka' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement