Moda tasarımcısı Büşra Yıldırım'dan özgün bir hizmet - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Moda tasarımcısı Büşra Yıldırım'dan özgün bir hizmet

Moda tasarımcısı Büşra Yıldırım\'dan özgün bir hizmet

Reklam kelime anlamı olarak; bir şeyi geniş yığınlara tanıtmak, beğendirmek ve böylece o şeyin daha çok istenmesini, alınmasını, satılmasını sağlamak için söz, yazı ve benzeri araçlarla yapılan her türlü tanıtma çabasıdır.

16.12.2019 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Günümüze kadar reklamlar gazete ve televizyon reklamları, afiş, broşür ve birbirinden farklı şekilde yapıldı. Fakat günümüz artık internet ve sosyal medya çağı olduğu için biraz önce saydığımız reklam çeşitleriyle kişi ve şirketler yeterli sayıda hedef kitleye erişememektedir. Bu durum kişi ve firmaları sosyal medya reklamcılığına itmiştir ve günümüzde reklamlar neredeyse tam anlamıyla sosyal medya reklamı olarak yenilik kazanmıştır.

Sosyal medya reklamcılığı sayesinde kişiler ve firmalar eskiye nazaran daha fazla geniş kitleye hitap etmektedir ve anlaşma sağladığınız sosyal medya uzmanının becerisine göre ulaşmış olduğunuz bu hedef kitleyi yaş, cinsiyet, bölge ve buna benzer istenilen kriterlere göre belirleyebilmektesiniz.

Sosyal medyanın hız kazandığı bu dönemde sosyal medya reklamcısı ünvanına sahip kişilerin sayısının yüzleri hatta binleri bulduğu gözlenmektedir. Tabi bu sayılar içerisinde dolandırıcıların, bu işte yeni olanların ve bu işten hiç anlamayanların olduğunu da bildirmekte fayda var.Bizde sizlere bu yazımızda son dönemlerde yaptığımız araştırma ve çalışmalar neticesinde en güvenilir olan sosyal medya reklamcılarından birisi olan Büşra Yıldırım'dan bahsedeceğiz.

Büşra Yıldırım kimdir?

Asıl mesleği moda tasarımcısı olan Büşra Yıldırım kullanıcı adıyla Instagram üzerinden sosyal medya reklamcılığı yapmaktadır ve yapmış olduğu reklam ve önerileriyle firmalarla takipçileri buluşturan en güvenilir ve başarılı sosyal medya reklamcıları arasında yerini almıştır. Yapmış olduğu reklamlarla firma ve kişileri geniş hedef kitlelerce tanınmasına ve bilinmesine yardımcı olurken takipçilerine vermiş olduğu hediyelerle takipçilerinin gönlünde taht kurmuştur.

Yapmış olduğu reklam neticesinde birçok firmanın hizmet verdiği alanlarda gelen hizmet istediğinin artmasına ve yine birçok firmanın geniş kitlelerce tanınmasına sebep olan Büşra Yıldırım her geçen gün hedef kitlesini arttırarak yaptığı işte daha fazla uzmanlık kazanmaktadır. Sizde ücretiz olarak bu hediyelere sahip olmak istiyor ve firmanızın veya kendinizin daha fazla hedef kitle tarafından bilinmesini istiyorsanız @busraninonerisi Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika Moda tasarımcısı Büşra Yıldırım'dan özgün bir hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement