Murat Dalkılıç, Yeni Filmi İçin Aşk Yaşadığı Hande Erçel'e Teklif Götürdü - Son Dakika
Magazin

Murat Dalkılıç, Yeni Filmi İçin Aşk Yaşadığı Hande Erçel'e Teklif Götürdü

Hande Erçel, sevgilisinden ayrılır ayrılmaz Murat Dalkılıç ile aşk yaşamaya başladı. Dalkılıç, yeni filminde oynaması için sevgilisine teklif götürdü.

19.12.2017 08:19  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Popçu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un 2 yıllık evliliği geçen Eylül'de bitmişti. Murat Dalkılıç ayrılıktan 3 ay sonra oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı. Hande Erçel de sevgilisi Mehmet Dinçerler'den daha yeni ayrılmıştı. İkili birlikte kamera karşısına geçecek.

GERİLİM FİLMİNDE OYNAYACAKLAR

Sevgililer yeni başlayan ilişkilerinin ardından ortak bir işe imza atmaya karar verdi. Murat Dalkılıç başrolünü oynayacağı, çekimlerine Ocak'ta başlanacak gerilim filminin kadrosuna Hande Erçel'i aldı.

HEYECAN İÇİNDE

Murat Dalkılıç çekimleri sürekli ertelenen filmde Merve Boluğur ile oynayacaktı. Çift boşandı, Merve Boluğur projeden vazgeçti. Popçu bunun üzerine eski sevgilisi Ekin Türkmen'e teklif götürdü. Ancak "Hayır" cevabı aldı. Star TV'deki 'Siyah İnci' dizisinde oynayan Hande Erçel yakın çevresine "Murat ile başrolü paylaşacağım için çok heyecanlıyım" diyor.


Murat Dalkılıç, Yeni Filmi İçin Aşk Yaşadığı Hande Erçel\'e Teklif Götürdü

Son Dakika Magazin Murat Dalkılıç, Yeni Filmi İçin Aşk Yaşadığı Hande Erçel'e Teklif Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • 1222: bula bula murat dalkılıcımı bulmuş hande 5 2 Yanıtla
  • Sibel : İşte gençlere örnek olan ünlüler hayranlar onlara müziklerini sevdikleri gibi hayatlarinida sevip aynısını yapmaya çalışıyorlar ama bizimkiler ölüyor ya kadın katil ya erkek ;) 4 0 Yanıtla
  • Cn: Bu kız da, ayda bir değiştirdiği sevgilileriyle değil de oyunculuğuyla gündeme gelse!.. 2 0 Yanıtla
  • abuzer: bu sanat menem şey. sevgili aşk dizi herşey mübah. neyse arz talep meselesi. 1 0 Yanıtla
  • HAKLIYIM: adamlar sevgililikte çığır açmışlar iç çamaşırı değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar.Merve Boluğur orda üzüntüden kendini, harab ederken kuruyup giderken adamlar hiç tınlamadan hayatlarına devam ediyor. Çok üzülüyürum ben o kıza.YA BİRAZ VİCDANI OLSAYDI O KIZI ORDA KULLANILMIŞ MENDİL GİBİ BIRAKMAZDI ZATEN. 0 0 Yanıtla

Advertisement