Muş'ta İlginç Kayak Eğlencesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Muş'ta İlginç Kayak Eğlencesi

Muş\'ta İlginç Kayak Eğlencesi
28.12.2025 14:37

Muş'ta 3 arkadaş, 30 cm karla İstasyon Caddesi'nde kayak yaparak ilginç görüntüler oluşturdu.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan yoğun kar yağışı, Muş'ta günlük yaşamı zorlaştırırken ilginç görüntülere de sahne oldu.

ŞEHRİN EN İŞLEK CADDESİNDE KAYAK KEYFİ

Kent merkezinde kar kalınlığının 30 santimetreye ulaşmasıyla birlikte üç arkadaş, alışılmışın dışında bir etkinliğe imza attı. Kayak takımı ekipmanlarını giyen üç arkadaş, Muş'un en işlek caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi'nde kaldırım üzerinde kayak yaptı.

Muş'ta kar eğlenceye dönüştü: İstasyon Caddesi'nde kayak keyfi

O ANLAR KAMERADA

Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşen bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşılarak büyük ilgi gördü.

Muş'ta kar eğlenceye dönüştü: İstasyon Caddesi'nde kayak keyfi

Kışın sert geçtiği Muş'ta ortaya çıkan bu renkli görüntüler, zorlu hava şartlarına rağmen vatandaşların karı eğlenceye dönüştürdüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta İlginç Kayak Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement