Musa Büyük Denizlispor Yolunda - Son Dakika
Spor

Musa Büyük Denizlispor Yolunda

Musa Büyük Denizlispor Yolunda

Denizlispor, tecrübeli futbolcu Musa Büyük'ü kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

25.07.2012 15:11  Güncelleme: 15:46

Denizlispor, tecrübeli futbolcu Musa Büyük'ü kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor'da, olağanüstü genel kurulda Süleyman Urkay'ın başkanlığa seçilmesi ve yeni yönetimin oluşmasının ardından transfer çalışmaları da hız kazandı. Teknik direktörlüğe Engin İpekoğlu'nun getirildiği Denizlispor'da, yeni sezon hazırlıkları devam ederken, transfer edilecek oyuncular da kesinlik kazanmaya başladı. Yeşil-siyahlı yönetim, teknik direktör Engin İpekoğlu ile birlikte transfer konusunda çalışmalarına başlarken, ilk olarak tecrübeli futbolcu Musa Büyük'ün transferi için düğmeye basıldı.

Geçen sezon Samsunspor'un kadrosunda yer alan ancak forma şansı bulamayan Musa Büyük'ün Denizli'ye davet edildiği öğrenildi. Musa Büyük'ün bir iki gün içerisinde Denizli'ye gelerek yönetimle masaya oturacağı belirtilirken, bonservisi elinde olan 32 yaşındaki futbolcu ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu sonuçlandığı öğrenildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, geçen sezondan bir çok oyuncunun takımdan ayrılmasının en büyük dezavantajları olduğunu belirterek, "Giden oyuncuların yarısı takımda ilk 11'de oynayan oyunculardı. Bu oyuncuların yerini doldurmamız gerekiyor. Ligin başlamasına bir ay kaldı. Bu kısa zaman zarfında hem transferlerimizi yapmak, hem de yeni sezona hazır hale gelmek zorundayız" dedi.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, genç ve tecrübeli futbolculardan kurulu bir takım kuracaklarını belirterek, bu ay sonuna kadar sözleşmeleri devam eden futbolcuların alacaklarını ödeyeceklerini söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Musa Büyük Denizlispor Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement