MÜSİAD'tan Muhasebeciler Odası'na çifte ziyaret - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD'tan Muhasebeciler Odası'na çifte ziyaret

MÜSİAD\'tan Muhasebeciler Odası\'na çifte ziyaret

MÜSİAD Sakarya Şubesi Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'na iadeyi ziyarette bulundu. Oda Başkanı Ertuğrul Kocacık'ı teşekkür eden Şube Başkan Coşkun Muhasebe Haftası'nı kutladı.

15.03.2017 15:11  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; beraberindeki Başkan Yardımcısı Zafer Boz ve Mustafa Gavasoğlu, Yönetim Kurulu üyelerinden Semih Gülşan, Üye Baki Demir, Ünal Ülkü ve Şube Müdürü Emre Ozan ile birlikte Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'na (SMMMO) iadeyi ziyarette bulunarak, Muhasebe Haftası'nı kutladı. Ziyaretlerinde; MÜSİAD'ın Tekirdağ'da gerçekleştirdiği 95'inci Genel İdare Kurulu'nda Maliye Bakanı Naci Ağbal'a vermek için hazırladıkları dosya ile ilgili yapılan hazırlıkta vermiş olduğu desteklerinden dolayı Oda Başkanı Ertuğrul Kocacık'a teşekkür etti.

Muhasebe konuşuldu

Oda Başkan Yardımcısı Fikret Dayıoğlu, Oda Sekreteri Yıldıray Yılmaz ve Sayman Erdinç Atalay ile birlikte MÜSİAD Sakarya Şubesi'ni sıcak ve samimi bir ilgiyle karşılayan SMMMO Başkanı Ertuğrul Kocacık; ziyaretlerinden dolayı memnuniyetin dile getirerek, teşekkür etti. MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Kocacık; Tekirdağ'da gerçekleşen MÜSİAD'ın 95. GİK Toplantısı'ndaki katılımlarını ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'a dosya sunma haberini Sakarya İnternet Haber Sitelerinde ve Gazetelerden de takip ettiğini söyledi. Oda Başkanı Kocacık; ziyaret sonrasında MÜSİAD heyetini hizmet binalarını gezdirerek, çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD'tan Muhasebeciler Odası'na çifte ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement