Müziğin Karadulu! - Son Dakika
Magazin

Müziğin Karadulu!

Henüz 23 yaşında olan country müzik şarkıcısı Taylor Swift'in, ünlüler dünyasında çıkmadığı isim kalmadı.

27.02.2012 06:03  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iBu zamana kadar söylediği şarkılarla ve çıkardığı albümlerle çok konuşulan Taylor Swift son dönemde başarısız ilişkileri ile de konuşulmaya başlandı.

Seslendirdiği şarkılarla genç yaşında başarıyı yakalayan Taylor Swift, şöhretine, servetine ve güzelliğine rağmen aşk hayatında bir türlü aradığı mutluluğu yakalayamıyor.

1989 doğumlu şarkıcı aşkta arka arkaya darbe yiyor. Swift, son olarak birkaç haftadır birlikte olduğu oyuncu Eddie Redmayne tarafından terk edildi. 2006 yılında kendi ismini taşıyan albümüyle şöhretler dünyasına adım atan 23 yaşındaki şarkıcı, o günden beri en ünlü erkeklerle ilişki yaşadı.

2008'DEN BERİ HIZLI

Swift, ünlüler dünyasına adım atar atmaz 'Jonas Brothers' isimli grubun solisti Joe Jonas ile flört etmeye başladı. Çift 2008'de ayrıldı. Swift, o günden bu yana sadece birkaç aylık ilişkiler yaşıyor. Yakın arkadaşları, genç kadının aşırı sahiplenici ve ilgi delisi tavırlarının ilişkilerinin bitmesine neden olduğunu söylüyor.

2006 yılında kendi adını taşıyan albümünden çıkan ilk şarkısı "Tim McGraw" ile Amerikan country müzik listesinde altı numaraya kadar yükselen Swift'in İlk albümü RIAA tarafından multi-platin ile sertifikalandırılmıştı.

50. Grammy Ödülleri'nde En İyi Yeni Sanatçı dalında aday olan Taylor Swift, en büyük çıkışı ise 2008 yılında yakalamıştı.

2008 yılında 4 milyon albüm satan Swift ve Nielsen SoundScan'nin verilerine göre o yılın en çok satan müzisyeni oldu. Taylor Swift, Forbes'in 2009'da yayınladığı en güçlü ünlüler listesinde 18 milyon doları bulan servetiyle 69. sırada yer aldı

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Müziğin Karadulu!
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Müziğin Karadulu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement