Nevzat Aydın Sessizliğini Bozdu! 'Muharrem Usta'nın Kesinlikle...' - Son Dakika
Spor

Nevzat Aydın Sessizliğini Bozdu! 'Muharrem Usta'nın Kesinlikle...'

Nevzat Aydın Sessizliğini Bozdu! \'Muharrem Usta\'nın Kesinlikle...\'

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın bugün düzenlediği basın toplantısının yankıları sürüyor. Usta'nın hedef aldığı isimlerden Nevzat Aydın sessizliğini bozdu.

25.03.2018 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevzat Aydın, Muharrem Usta'nın aday olmak için haber beklediğini ve kendisini rakip olarak gördüğünü, ancak kendisinin böyle bir niyetinin olmadığını söyledi.
MUHARREM USTA ADAY OLMAK İÇİN HABER BEKLİYOR
Aydın, "Beni hedef alması ilginç. Büyük ihtimalle aday olabilmek için haber bekliyor. Beni kendine rakip görüyor ama benim öyle bir niyetim yok, defalarca söyledim. Mühim olan Trabzonspor'un iyi olması. Trabzonspor'un iyi olabilmesi için Muharrem Usta'nın kesinlikle başkan olmaması gerekiyor. Bu karakterde bir insanın Trabzonspor başkanı olmaması lazım. Yazıktır yani. Benim yönetimden ayrılmamın Malatyaspor maçının sonucu ile bir alakası yoktu. Trabzonspor deplasmanda Malatyaspor yenebilirdi de. Yenseydi de ben bunu yapacaktım. Ortada bir yönetim yoktu yani. Trabzonspor'u yöneten en azından bizim içinde olduğumuz bir yönetim söz konusu değildi. Bu durumda bize düşen de buradan ayrılmaktı. Bunun Malatyaspor maçının öncesi ve sonrasıyla bir alakası yok" dedi.
KÜLLİYEN YALAN! BÖYLE BİR GÖRÜŞME OLMADI
Başkan Muharrem Usta'nın "Ben borçla ilgili şunu vadediyorum. Bu açıkları ben kiminle yaptım, ilk dönem transfer komitesinin başında Nevzat Aydın vardı ona da yazdım. 'Bunu beraber kapatacağız. Yarısı sana yarısı bana'. Öyle küstüm diyerek gitmek yok. Aydın, ben ayrıldım artık dedi ama bu camialar öyle camialar değil. Ama kendisi derse ki, ben gittim başkan, ben ödemem. O zaman söz veriyorum ben öderim. Ama ilk başta söyledim etik, ahlak gibi değerler varsa birlikte öderiz. Ben ayrıldım diyerek işten kaçılabilecek öyle camialar değil bu camialar." şeklindeki sözlerine de  cevap veren Nevzat Aydın şöyle konuştu:
"Külliyen yalan. Böyle bir görüşme olmadı. Şöyle bir görüşme olmuş olabilir, belki onunla karıştırıyor. Başkan bir takım paralar topladı bizden. Bunu topladığı zaman 3 ay sonra vereceğini söyledi. Ben bu parayla ilgili bir sorum olduğunda başkan cevap vermiyor. Çok detaya girmek istemiyorum. Bununla onu karıştırmış olabilir. Çünkü Muharrem Usta'nın verdiği parayı Trabzonspor'a bağışlaması söz konusu olmaz yani. Ben sıkıldım artık. İstinye Park'ın ve Medical Park'ın ismini görmekten fenalık geldi bana yani." (Haber61)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Nevzat Aydın Sessizliğini Bozdu! 'Muharrem Usta'nın Kesinlikle...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement