Neymar'ın Eski Sevgilisi Soraja Vucelic, Ölüm Tehdidi Alıyor - Son Dakika
Magazin

Neymar'ın Eski Sevgilisi Soraja Vucelic, Ölüm Tehdidi Alıyor

PSG'nin Brezilyalı futbolcusu Neymar'ın eski kız arkadaşı Soraja Vucelic, tanışma talebini reddettiği bir hayranı tarafından ölümle tehdit ediliyor.

15.09.2017 16:16  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris Saint Germain'in yıldızı Neymar'ın eski sevgilisi Playboy modeli Soraja Vucelic'in ölüm tehditleri aldığı ve arabasının bir hayranı tarafından ateşe verildiği öğrenildi.

CEZAEVİNDEYKEN KAFAYI TAKMIŞ

Sosyal medyada birçok ölüm tehdidi alan 30 yaşındaki Sırp manken, kendisine hayran olan eski bir mahkum tarafından taciz ediliyor. Adı açıklanmayan hükümlünün cezaevindeyken hücresindeki duvarlara ünlü modelin fotoğraflarını yapıştırdığı ve cezaevindeki arkadaşlarına Vucelic ile özel bir ilişkisi olduğunu anlattığı iddia ediliyor.

BİRİKTİRDİĞİ FOTOĞRAFLARLA YANINA GİTMİŞ

Cezaevinden çıktıktan sonra Soraja Vucelic ile görüşmek isteyen kişinin, biriktirdiği fotoğraflarla birlikte ünlü mankenin yanına gittiği ancak beklediği karşılığı alamadığı belirtildi.
Kendisiyle tanışmak istemeyen mankenin bu tepkisine sinirlenen zanlının, ünlü mankeni rahatsız etmeye devam ettiği ve farklı numaralardan arayarak tacizlerini sürdürdüğü öğrenildi.

LÜKS ARABASINI ATEŞE VERMİŞLERDİ

Son olarak lüks arabası yakılan güzel mankenin bir dönem 'Çerkes Cengiz' lakaplı Cengiz Şıklaroğlu ile de birliktelik yaşadığı öne sürülmüştü.

SAKİNLİĞİNİ KORUYOR

Sırbistan'daki bir televizyon programında meşhur olan Soraja'nın arkadaşları, gelen tehditler karşısında ünlü mankenin doğası gereği sakinliğini koruduğunu ifade etti.

TEHDİT EDEN KİŞİNİN SIRBİSTAN'A GİRMESİ YASAK

Soraja'yı tehdit eden eski mahkumun bir zamanlar yaşadığı Sırbistan'a girişinin yasak olması ise ünlü mankeni rahatlatan gerekçelerden biri olarak gösterildi.

Soraja Vucelic, verdiği cesur pozlarla adından söz ettiriyo

Neymar\'ın Eski Sevgilisi Soraja Vucelic, Ölüm Tehdidi Alıyor

Son Dakika Magazin Neymar'ın Eski Sevgilisi Soraja Vucelic, Ölüm Tehdidi Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement