Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu? - Son Dakika
Güncel

Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?

Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?

Nöbet final bölümü dün akşam yayınlandı. Nöbet dizisinin final yapması dizi severleri oldukça üzdü. Nöbet final bölümünde; Binbaşı Barış, askerleriyle beraber çatışmanın tam ortasında oluyor. Peki Nöbet dizisi niye final yaptı? İşte merak edilenler…

06.05.2019 08:03

Nöbet final bölümüyle dün akşam seyircilerinin karşısına çıktı. İddialı oyuncuları ve iyi kurgulanmış senaryosuyla dizi sevenlerin gönlünde taht kuran Nöbet dizisi final bölümü ile Show TV ekranlarında seyircisine veda etti. Final son bölümde; Binbaşı Barış, askerleriyle beraber çatışmanın tam ortasında oluyor. Ziya Cevran, Binbaşı Barış'ın karşısına çıkıyor. Peki heyecan ve adrenalin dolu Nöbet final bölümünde başka neler yaşandı? Nöbet neden bitti?

Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?

NÖBET FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Nöbet final bölümünde; eğitim kamplarında yetiştirilen binlerce çocuktan, Bünyamin ve Yusuf eylem planı için seçiliyor. Canlı bomba eğitimi alan bu iki kardeş, aldıkları emirle hazırlıklara başlıyor. Hedef ise sınıra en yakın yerleşim birimi olan Hatay-Elmalı… Jandarma bu iki kardeşe ulaşmak için, ellerine geçen her delili değerlendiriyor. İki kardeşin ailesine ulaşan askerler, bölgeye eleman sağlayan bir örgütün haberini alıyor. Kendisine kurulan suikast planından sonra, sonunun geldiğini düşünen Ziya Cevran, Binbaşı Barış'ın karşısına çıkıyor!

Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?

Bu planın sahibini öğrenmek isteyen Ziya, tetikçinin kendisine verilmesini istiyor. Ancak Binbaşı Barış'ın verdiği cevap onu iyice çıldırtıyor! Jennifer ile bağlantıya geçen Ziya Cevran, kendisine kurulan suikast planının sahibini arıyor. Jennifer ise bu durumu hemen kendi lehine çeviriyor. Akıl dolu yönlendirmeleriyle bir adres veriyor. Ziya Cevran' ın aldığı bu adres Melik Nizamoğlu'nun adresi oluyor.

Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?

NÖBET DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTI?

Pana Film'in yapımcılığını yaptığı ve Show TV ekranlarına büyük hayallerle başlayan Nöbet dizisi erken final kararı aldı. Başrol oyuncuları arasında Yurdaer Okur, Saygın Sosyal ve Deniz Bolışık gibi başarılı isimlerin yer aldığı Nöbet, reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyince 8. bölümde televizyon ekranlarına veda etme kararı aldı.

Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?

Son Dakika Güncel Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement