Nokia Rivendale ve Htc Z4 Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Nokia Rivendale ve Htc Z4 Ortaya Çıktı

Nokia Rivendale ve Htc Z4 Ortaya Çıktı

Nokia ve HTC'nin daha önce hiç duyulmamış cihazlarının kod adları ortaya çıktı.

19.07.2013 12:00

Emre Çetinkaya - - Geçtiğimiz günlerde Nokia yeni kamera telefonu Lumia 1020'yi tanıtırken, HTC ise amiral gemisi modeli HTC One'ın mini versiyonunu kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Bu cihazların dışında farklı cihazlar üzerinde çalışan bu iki firmadan Nokia'nın Eros ve Mars, HTC'nin ise Max internete sızdırılmıştı. Şimdi ise bu iki firmanın Rivendale ve Z4 kod adlarına sahip modelleri ortaya çıktı.

Daha önce yapmış olduğu sızıntılar ile artık bir referans haline gelen evleaks'ın ortaya çıkarmış olduğu bu modellerden Rivendale'nin geçtiğimiz günlere sızdırılan Lumia 1020'nin metal tasarımlı versiyonu olabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca Nokia CEO'su Stephen Elop'un bahsettiği süper telefon olması da ihtimaller dahilinde.

Bunun yanında HTC Z4 ise daha önce hiç duyulmamıştı. Bilindiği üzere HTC One ilk olarak HTC M7, HTC One mini ise HTC M4 kod adları ile duyulmuştu. Bu yüzden "4" rakamının HTC'de mini modelleri işaret ettiği söyleniyor. Belki ileride duyurulacak yeni bir amiral gemisi modelin mini versiyonu olabilir. Ayrıca evleaks Twitter hesabından bu cihazların dışında Amazon'un GLP70 adlı cihazını ve Lenovo'nun Aupres ve Snoopy isimli cihazlarını ortaya çıkardı.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Nokia Rivendale ve Htc Z4 Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement