Ölen eşinin hasretine dayanamadı, kendi mezarını kazdırdı - Son Dakika
Güncel

Ölen eşinin hasretine dayanamadı, kendi mezarını kazdırdı

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere Mahallesi'nde yaşayan adam, 9 ay önce vefat eden eşinin hasretine dayanamadığını söyleyerek, kendi mezarını kazdırdı. Mezarının başına "Merak etme, yakında geleceğim" yazdırdı.

02.10.2020 16:10  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu'nun kırsal Çepnidere Mahallesi'nde çiftçilik yapan 3 çocuk babası Hamza Koçyiğit'in şeker hastası eşi Gülser Koçyiğit, 9 ay önce 72 yaşında yaşamını yitirdi. Eşine çok düşkün olduğunu söyleyen Hamza Koçyiğit, bunalıma girdi. Eşini sürekli rüyasında gördüğünü, kendisini de yanına çağırdığını söyleyen Hamza Koçyiğit, kendi mezarını kazdırdı.

"BİRAZ İŞİM VAR GÖRÜP DEGELECEĞİM"

Koçyiğit, eşinin mezarına çok yakın bir yerde kazdırdığı mezarının başına ise "Merak etme yakında geleceğim. Ben senin hatırana hep değer vereceğim. Biraz işim var görüp de geleceğim" yazılı tabela diktirdi.

"HER GECE RÜYAMA GİRİP BENİ ÇAĞIRIYOR"

Mezarı kazdıktan sonra rahatladığını belirten Hamza Koçyiğit, "Eşim şeker hastasıydı, dikkatli beslenmesi gerekiyordu. Kendisini hep uyarmama rağmen, 'Sen beni kurtarırsın' diyordu. Ben ise hep, 'Sana bir şey olursa ben yaşayamam, 6 ay sonra yanına gelirim' diyordum. Sonrasında kendisi vefat etti. Her gece rüyama girip beni yanına çağırıyor, 'Sen niye gelmiyorsun, burada her şey çok güzel' diyor. Mezarımı kaldırdıktan sonra rahatladım"

Ölen eşinin hasretine dayanamadı, kendi mezarını kazdırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölen eşinin hasretine dayanamadı, kendi mezarını kazdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 46: GÜLE GÜLE 3 11 Yanıtla
  • kahveci: allı güllü beklendiğini mizi sanıyorsunuz. 11 0 Yanıtla
  • kazancı: dayı hes kodun varmı... 4 3 Yanıtla

Advertisement