Ordu Milli Eğitim Müdürü ODÜ Rektörü ile Benchmarking İşbirliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ordu Milli Eğitim Müdürü ODÜ Rektörü ile Benchmarking İşbirliği Toplantısı Yapıldı

Ordu Milli Eğitim Müdürü ODÜ Rektörü ile Benchmarking İşbirliği Toplantısı Yapıldı

Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sezayi AKARSU,Şube Müdürleri Mevlüt ERDEM ve Nihat ÖZTÜRK ile beraber Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ı ziyaret etti.

17.07.2013 15:41  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Ordu Üniversitesi olarak, Ordu'daki eğitim durumu ve başarının nasıl artırılacağı ile ilgili bilimsel çalışma yapılması, konularında işbirliğine gidileceği ve gerekli desteğin verileceği belirtildi.

Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN Benchmarking hakkında bilgilendirme yaptı ve Üniversite olarak bu projeye katkılarını beklediklerini ifade etti.

Özellikle Ordu ilinin gerek LGS ,gerekse SBS sınavlarında bulunduğu yeri daha da yukarılara çekme konusunda alınması gerekli tedbirler ile ilgili bilimsel araştırmaların Ordu Üniversitesi ile işbirliği içerisinde yapılacağı görüşüldü.

Bu çalışmalarda Ordu Üniversitesi Rektörü Prof .Dr. Tarık YARILGAÇ ,Eğitim Fakültesi Dekanlığını bu konuda yetkilendirildiğini ifade ederken, özellikle yaz tatili aylarında akademisyenlerin görevde bulunmamaları nedeniyle bu çalışmaların Eylül ayı itibariyle hız kazanabileceğini ifade etti.

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Meral CANSIZ AKTAŞ ile yapılan görüşmede Eylül ayına kadar mevcut durum analizi ve hazırlık çalışmalarının yapılabileceği, Eylül ayında Akademisyenlerin de göreve başlamasıyla birlikte söz konusu eğitim düzeyinin iyileştirilmesi için alınacak tedbirlerle ilgili araştırmışlara başlana bileceği ifade edildi.

Ayrıca Üniversite ile yapılmış olan "Eğitimde İşbirliği" protokolü çerçevesinde Eğitim-*Öğretim yılı başında Öğretmenlerimize yönelik mesleki çalışmalar konularında seminerler verebileceklerini belirtti. Bununla ilgili planlamaların yapılacağı kararlaştırıldı.

Protokol çerçevesinde Üniversite ile Eğitim Kurumlarımız arasında Koçluk sisteminin devreye konulması kararlaştırıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ordu Milli Eğitim Müdürü ODÜ Rektörü ile Benchmarking İşbirliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement