Çorum Osmancık'ta Karakuş, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Çorum Osmancık'ta Karakuş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çorum Osmancık\'ta Karakuş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çorum Osmancık'ta kansere yenik düşen Emniyet Müdürlüğünde görevli Duran Karakuş son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

09.09.2014 00:14  Güncelleme: 17:06

Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli memur 48 yaşındaki Duran Karakuş kanser tedavisi gördüğü Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybederek yenik düştü.

Yaklaşık 4 ay süre tedavi gördükten sonra kanser illetine yenik düşen Karakuş Yeşilçatma Mahallesi'ndeki evinin önüne getirilerek komşuları ve ailesinden helallık alındı. Ardından cenaze Osmancık Gemici Mahallesi'ndeki Bayezit Camisi’ne getirldi. Karakuş’un cenazesi öğle namazına müteakip Osmancık Müftü Vekili Ali Mustafa Yıldırım tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Gemici mezarlığında dularla toprağa verildi.

Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan gazetecilere yaptığı açıklamada “Uzun süre birlikte görev yaptığımız bir arkadaşımızdı. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte uyumlu bir çalışma ortamı geçirdik. Amansız bir hastalık sonucu, her türlü tedaviyi denememize rağmen beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrıldı. Takdiri ilahi böyleymiş, bir gün hepimizin geleceği yer burası. Acımız çok büyük. Ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza sabır ve baş sağlığı diliyorum” şeklkinde konuştu.

Törene Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İrfan Kıymaz, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Çorum İl Emniyet Koruma Müdürü Selahattin Güven, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Osmancık eskiğ Belediye başkanı Av. Bekir Yazıcı, polis memurları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.











Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çorum Osmancık'ta Karakuş, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement