Osmangazililer Tüketim Kooperatifi Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Osmangazililer Tüketim Kooperatifi Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

Osmangazililer Tüketim Kooperatifi Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) çalışanlarının üye olduğu Osmangazililer Tüketim Kooperatifi (Gazikoop) üyeleri, ESOGÜ Gazipark Kahve Sefası’nda düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

22.06.2016 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) çalışanlarının üye olduğu Osmangazililer Tüketim Kooperatifi (Gazikoop) üyeleri, ESOGÜ Gazipark Kahve Sefası'nda düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Gazikoop Yönetim ve Denetleme Kurulu Başkanı ve ESOGÜ Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Kaplan, yemekte yaptığı konuşmada, "Kooperatifimiz siz değerli ortaklarımızın destekleriyle büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle burada gerçekleştirdiğimiz birlik ve beraberliğin katlanarak devam etmesini ve Ramazan ayının hepimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ise, selamlama konuşmasında şunları söyledi:

"Ülke olarak çok ciddi bir dönemeçten geçiyoruz. Dolayısıyla her zamankinden daha fazla birliğe, birbirimizi anlamaya, desteklemeye, omuz vermeye ihtiyacımız var. Bu ihtiyacı Ramazan günlerinde daha fazla hissediyoruz ve yerine getirmek için de ortamın daha uygun olduğunu görüyoruz. Ben bu yemek için Gazikoop'un Başkanı Sayın Bayram Kaplan'a, Yönetim Kurulu üyelerine ve tüm üyelerine teşekkür ediyor ve Gazikoop'un daha da gelişerek daha fazla refahı gerçekleştirmesini diliyorum. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazililer Tüketim Kooperatifi Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement