Osmaniye'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'den Kısa Kısa

Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen Yetim Dayanışma Günleri kapsamında, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, yetim çocuklarla bir araya geldi.

09.04.2018 15:21

Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen Yetim Dayanışma Günleri kapsamında, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, yetim çocuklarla bir araya geldi.

Yetim Dayanışma Günleri kapsamında Osmaniye Polisevinde etkinlik düzenlendi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte yaptığı konuşmada, yetim çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bundan sonraki süreçte, sivil toplum kuruluşları ile birlikte el ele vererek ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Motosikletli Narkotim polisleri ile narkotik dedektör köpeği Zoro'nun gösteri sunduğu etkinlikte, yetim çocuklar polisevi bahçesindeki hayvanat bahçesini gezdi ve oyun parkurunda eğlendi.

Etkinlik sonunda yetim çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

OFSAD'dan çocuklara fotoğraf gezisi

Osmaniye Fotoğraf Sanatçıları Derneği (OFSAD) tarafından Çocuk Gözünden Osmaniye Projesi kapsamında Karatepe-Aslantaş Açık Hava Müzesine fotoğraf gezisi düzenlendi.

Sosyal Destek Programı (SODES) desteği ile açılan kursta fotoğraf eğitimi alan öğrenciler, Karatepe Kilim Kooperatifi, Aslantaş Açık Hava Müzesi ve Karatepe Antentepe mevkisinde fotoğraflar çekti.

OFSAD Başkanı Murat Anıl, fotoğrafçılık eğitiminde teorik eğitimin ardından saha çalışması yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında yaptığımız bu gezimizde gençlerimizin, doğada uygulama yapabilmek ve Osmaniye'nin tarihi ve turistlik yerlerini görmelerini, fotoğraflamalarını hedefledik. Karatepe Kilim Kooperatifinde kilim dokuma atölyesinin gezen öğrencilerimiz daha sonra Aslantaş Açık Hava Müzesi ve Karatepe Antentepe'de fotoğraf çekme imkanı buldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement