Outlet Mücevher Fırsatı", Harbiye Askeri Müze'de - Son Dakika
Güncel

Outlet Mücevher Fırsatı", Harbiye Askeri Müze'de

Outlet Mücevher Fırsatı", Harbiye Askeri Müze\'de

Müzenin Ahmet Fethi Paşa Salonu'nda 30 üretici firmanın katılımıyla açılan fuarda, her bütçeye uygun ziynet eşyaları satışa sunuluyor.

05.02.2014 14:55  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sereks Fuarcılık tarafından 5'incisi düzenlenen "Outlet Mücevher Fırsat Günleri Fuarı", Harbiye Askeri Müze'de açıldı.

Müzenin Ahmet Fethi Paşa Salonu'ndaki fuara 30 üretici firma katılıyor. Fuarda, 59 liraya satılan tek taş yüzükten, fiyatı 1 milyon lirayı bulan gerdanlığa kadar her türden ziynet eşyasını satın almak mümkün. Firmalar, sezon sonu stoklarını ve ihraç fazlası ürünlerini yüzde 70'e varan indirimlerle, garantili ve sertifikalı olarak satışa sunuyor.

Fuarda firmalar, ziyaretçilerin eskimiş, yıpranmış ziynet eşyalarının bakım, tamirat ve cila işlemlerini de ücretsiz karşılıyor. Fuar, 11 Şubat'a kadar her gün 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuarı ziyaret edenler, fiyatların bütçelerine uygun olduğunu, bazı takı fiyatlarının ise bütçelerini çok aştığını ifade ettiler.

Takı fuarında evlilik teklifi

Fuarın ilk gününde katılımcılar mutlu bir olaya da tanıklık etti. Fuara katılanlardan Emre Çetinkaya, nişanlısı Yasemin Özdemir'e, bir kez de kameralar önünde evlenme teklifi etti. Özdemir, nişanlısına sarılarak teklifi kabul etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Outlet Mücevher Fırsatı', Harbiye Askeri Müze'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement