Özel Güvenlik Görevlisi Elif, İş Çıkışı Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Özel Güvenlik Görevlisi Elif, İş Çıkışı Kazada Öldü

Özel Güvenlik Görevlisi Elif, İş Çıkışı Kazada Öldü

Bursa'da, özel güvenlik görevlisi 37 yaşındaki Elif Burhan, dün akşam iş çıkışı yolun karşısına geçmek isterken otomobilin altında kaldı.

18.01.2013 14:05

Bursa'da, özel güvenlik görevlisi 37 yaşındaki Elif Burhan, dün akşam iş çıkışı yolun karşısına geçmek isterken otomobilin altında kaldı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Burhan, kurtarılamadı. Gözaltına alınan sürücü, "Cep telefonuyla ilgilenirken yola çıktı. Frene basmama rağmen çarptım" dedi.

Kaza, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi İlçesi'nde Yalova yolu üzerinde bulunan Ali Osman Sönmez Teknik Meslek Lisesi önünde meydana geldi. Yalova yönüne giden 54 yaşındaki Süleyman Serim yönetimindeki 16 APA 90 plakalı otomobil, karşıya geçmeye çalışan özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Elif Burhan'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Burhan, kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Gözaltına alınan Süleyman Serim, "Ben 40 kilometre süratle gidiyordum. İsmini daha sonra öğrendiğim Elif Burhan elindeki telefonla ilgilenirken aniden yola çıktı. Son anda kendisini fark ettim. Ama o beni görmedi. Otomobilimin sol tarafı ile ona vurdum. Yere düştü" dedi. Serim, kendisinin çok hızlı çarpmadığını söyleyip, arkadan gelen başka bir aracın daha Burhan'a çarptığını, ardından da kaçtığını iddia etti. Ancak görgü tanıkları bu iddiayı doğrulamadı.

Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başladı. Süleyman Serim, ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özel Güvenlik Görevlisi Elif, İş Çıkışı Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement