Özel Hastanede Çıkan Yangın Çabuk Söndürüldü (2) - Son Dakika
Güncel

Özel Hastanede Çıkan Yangın Çabuk Söndürüldü (2)

Özel Hastanede Çıkan Yangın Çabuk Söndürüldü (2)

HASTALAR TAHLİYE EDİLDİEreğli'de özel hastanede çıkan yangının söndürülmesinin ardından sabah saatlerinde bu kez laboratuvar bölümünden duman çıktı.

08.08.2017 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HASTALAR TAHLİYE EDİLDİ

Ereğli'de özel hastanede çıkan yangının söndürülmesinin ardından sabah saatlerinde bu kez laboratuvar bölümünden duman çıktı. İtfaiye ekipleri, küçük çaplı yangına müdahale ederek söndürdü. Ardından hastanede elektrik kesintisi meydana gelince hastaların başka hastanelere sevk edilmesine karar verildi. 8'i çocuk 41 hasta, polis ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla hastaneden çıkarılarak, ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Başhekim Opr. Dr. Ercan Yalçın, yangınla ilgili korkulacak bir durum olmadığını söyledi. Yangının teknik odada klimalardan bir tanesinin panosunun patlaması soncu meydana geldiğini belirten Yalçın, şöyle dedi:

"Ameliyathane bölümünde elektrik yoktu. Sabah ameliyathaneye tekrar elektrik verince bazı bölümlerde şebekede ısınma tespit ettik. Alarm gelince tüm tesisatı kontrol etmek amacıyla hastaneyi tahliye ettik. 8'i çocuk, 15 yoğun bakım ve 18 servis hastası olmak üzere toplam 41 hastayı 112 ile bağlantıya geçip ilçemizdeki hastanelerimize hızlı bir şekilde sevk ettik. Hastalarımız ilgili doktorlar tarafından teslim alındı. Hastanemizde şu anda yatan hastamız yok. Teknik ekipler İzmit ve civar bölgelerden geldiler, kontrolleri yapıyorlar. İlk verdikleri bilgilere göre şu anda tesisatta bir sıkıntı yok. Bu tür teknik sıkıntılar her yerde olur. Bizim için önemli olan hastaların tahliyesiydi. Onların 112 ve itfaiyemizin de desteği ile başarılı bir şekilde sevk edilmiş olması çok önemli."

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ise hastanede yangınla ilgili olumsuz bir durumun olmadığını belirterek, elektrik enerjisiyle ilgili sıkıntı olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özel Hastanede Çıkan Yangın Çabuk Söndürüldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement