Özge Ulusoy, Eski Sevgilisi Hacı Sabancı'nın Baş Harfini Vücudundan Sildirdi - Son Dakika
Magazin

Özge Ulusoy, Eski Sevgilisi Hacı Sabancı'nın Baş Harfini Vücudundan Sildirdi

Özge Ulusoy, Hacı Sabancı ile birlikteyken sevgilisinin adının baş harfini bacağına kazıtmıştı. İlişki bitince 'H' harfini kapatmak için 'Mağrur ve gururlu' anlamına gelen orkide yaptırdı.

15.05.2017 10:39  Güncelleme: 10:47

6 yıllık aşkının adının baş harfini sol ayak bileğine kazıtan Özge Ulusoy, önceki gün dövmesini sildirdi. Manken, 'H' harfli dövmesini orkide figürüyle kapattı. 'Mağrur ve gururlu' anlamına gelen dövme ile adeta mesaj verdi.

İLK AYRILIKTA SEVGİLİSİNİN BAŞ HARFİNİ KALP İLE KAPATMIŞTI

İş adamı Hacı Sabancı'yla 6 yıllık aşkı geçtiğimiz ay biten Özge Ulusoy, tüm yaşadıklarını tarihe gömdü. Ulusoy, ayrılıkla birlikte eski aşkıyla çekilen Instagram'daki fotoğraflarını silmişti. Model, şimdi de aşkını vücudundan sildi. Sabancı'yla bir dargın bir barışık aşk yaşayan model, 2012'de sevgilisinin adının baş harfi olan 'H'yi sol ayak bileğine kazıtmıştı. Ulusoy, ilk ayrılık sonrası 'H' harfini 'kalp' dövmesiyle kapattı.

MAĞRUR VE GURURLU ÖZGE

Özge Ulusoy, ikinci denemenin ardından geçtiğimiz ay yaşadığı son ayrılıkla önceki gün yeniden bir dövme operasyonuna girişti. Ulusoy bu kez de 'kalp' dövmesini büyük pembe bir 'orkide' ile gizledi. Yeni dövmesinin fotoğrafını paylaşıp, "Orkidem yerine alışıyor. Yavaştan ortaya çıktı bile. 'Mağrur' ve 'gururlu' demekmiş" diye yazan Ulusoy'un Hacı Sabancı'ya üstü kapalı göndermesi de dikkat çekti.

İşte Özge Ulusoy'un o paylaşımı:

Özge Ulusoy, Eski Sevgilisi Hacı Sabancı\'nın Baş Harfini Vücudundan Sildirdi

Son Dakika Magazin Özge Ulusoy, Eski Sevgilisi Hacı Sabancı'nın Baş Harfini Vücudundan Sildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement