Pakistanlı Genç, Babasını Kurtarmak İçin Hayatını Feda Etti - Son Dakika
Güncel

Pakistanlı Genç, Babasını Kurtarmak İçin Hayatını Feda Etti

Pakistanlı Genç, Babasını Kurtarmak İçin Hayatını Feda Etti

Pakistan'da karaciğer yetmezliği olan babasını kurtarmak isteyen genç, karaciğerinin bir bölümünü babasına bağışlamak için girdiği ameliyatta yaşamını yitirdi.

16.01.2018 13:25  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Tribune gazetesindeki habere göre 24 yaşındaki Kamran Laghari, karaciğer hastası olan babası 50 yaşındaki Mücahit Han Laghari için donör oldu. Elektrik mühendisi olan Laghari, ailesinin ve doktorlarının uyarılarına rağmen karaciğer naklinin yapılmasında ısrar etti.

BABA DURUMDAN HABERSİZ

Laghari, ameliyat sırasında çıkan bazı komplikasyonlar sonucu hayatını kaybetti. En büyük oğlu Laghari'nin karaciğerinden nakil yapılan Mücahit Han'ın yoğun bakımda olduğu ve henüz oğlunun öldüğünü bilmediği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pakistanlı Genç, Babasını Kurtarmak İçin Hayatını Feda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Zynp: Karşılıksız gerçek sevgi bu işte. Ailesine sabırlar. 53 1 Yanıtla
  • M.deniz: Allahım sabır versin 21 0 Yanıtla
  • Dogru adlm : Haylrll evlat alah rahmet eylesin baskalarlda ornek olsun anne ve babaslna sayglll olsun 19 0 Yanıtla
  • Vatandaş: ne olursa olsun babasını ne kadar severse sevsin babası 50 yaşındaydı ada zaten yaşamış yaşayacağını oğlu ise henüz ömrünün baharındaydı yanlış yapmış şimdi yoğun bakımda 50 yaşında bir baba var ve genc dinamik delikanlı oğlu toprak altında son derece mantıksız! 0 15 Yanıtla
    AYDIN KISI: SEN COK VICDANSIZ VE KARA KALBLI BIRISIN :SENIN YORUMUN INSANLIK DISI:VADADAS ISMI SANA UYMAMIS EGOIST SANA DAHA IYI YAKISIR: 14 0 Eg.ricco: 2 tane kızım var.. birisi 5 diğeri 1 yaşında.. ikisi içinde seve seve canımı veririm. Uykusuz kaldığımız birçok gece vardır ama bir gülüşle unuttururlar herşeyi.. Analık ve babalık kutsaldır. Adam öğrendiğinde muhtemelen üzüntüden kanser olacaktır.. hiçbir ebeveyn çocuğunun kılına zarar gelmesini istemez.. 1 0

Advertisement