Peryön İnsan Yönetimi Kongresi' Final Yaptı  - Son Dakika
Güncel

Peryön İnsan Yönetimi Kongresi' Final Yaptı

PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi'nde düzenlenen Kalbiyle Konuşanlar Oturumu, Haluk Levent ve KAGİDER Başkanı Sanem Oktar'ı ağırladı.

14.11.2017 09:50

Moderatörlüğünü Ayşe Arman'ın üstlendiği oturum, keyifli ve renkli bir sohbete sahne oldu.

Bu sene 25'inci kez düzenlenen PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, iş dünyasının yanı sıra medya ve sanat dünyasının sevilen isimlerini de buluşturdu. Kongre'de düzenlenen Kalbiyle Konuşanlar Oturumu; KAGİDER Başkanı Sanem Oktar ve Sanatçı Haluk Levent'i ağırladı. Oturumun moderasyonunu ise Gazeteci Ayşe Arman üstlendi.

İşini "kalbiyle ve sevgiyle" yapanları konuk eden oturumun konuşmacılarından KAGİDER Başkanı Sanem Oktar, Türkiye'deki bir kadın girişimcinin en az üç kişiyi istihdam ettiğini belirterek, kadın girişimcilere destek olmanın ülke ekonomisini desteklemek anlamına geldiğini söyledi.

Türkiye'de şu anda 8.3 milyon kadının iş yaşamında aktif olarak görev aldığını ancak ne yazık ki bu kadınların yaklaşık 4 milyonunun kayıt dışı işlerde çalıştığını anlatan Oktar, iş hayatına dönmek isteyen kadınlara sunulan teşviklere dikkat çekti. Bu konular arasında kreşlerin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Oktar, eğer gerekli teşvikler sağlanamaz ise 20 milyon kadının evde oturmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Oturumun bir diğer konuğu sanatçı Haluk Levent idi. Haluk Levent oturumda; kurucusu olduğu ve şu anda başkanlığını yürüttüğü Ahbap Platformu aracılığıyla; ihtiyaç sahipleriyle bu kişilere yardımcı olmak isteyen şahıs ve kurumları bir araya getirdiklerini anlattı. Altı kişi ile başladıkları çalışmalarına şu an da 80 binden fazla üye ile devam ettiklerini belirten Levent, "62 il ve yüzlerce ilçede gönüllülerimiz var" dedi.

Gazeteci Ayşe Arman'ın moderasyonu ile keyifli bir sohbete dönüşen oturum, Haluk Levent'in canlı olarak seslendirdiği şarkı ve davetlilerin coşkulu katılımı ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Peryön İnsan Yönetimi Kongresi' Final Yaptı  - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement