Pozitif Müzik Hisselerinin Bir Kısmı Doğuş Holding'e Devredilecek - Son Dakika
Ekonomi

Pozitif Müzik Hisselerinin Bir Kısmı Doğuş Holding'e Devredilecek

Rekabet Kurulu, Pozitif Müzik AŞ, Pozitif Müzik Yapım AŞ ve Pozitif Arena Konser Salon İşletmeciliği AŞ’nin bir kısım hissesinin Doğuş Holding AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi Ford Otomotiv ile Otokoç Otomotiv arasındaki “Ağır Ticari Araç Yetkili Servis Sözleşmesi”nin grup muafiyetinden yararlandığına karar verildi

22.08.2013 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rekabet Kurulu, Pozitif Müzik AŞ, Pozitif Müzik Yapım AŞ ve Pozitif Arena Konser Salon İşletmeciliği AŞ'nin bir kısım hissesinin Doğuş Holding AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Ford Otomotiv Sanayi AŞ ile Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi AŞ arasında imzalanan ve niceliksel seçici dağıtım sistemi esaslarına göre hazırlanan "Ağır Ticari Araç Yetkili Servis Sözleşmesi"nin Motorlu Taşıtlar Sektöründeki Dikey Anlaşmalar ve Uyumlu Eylemlere İlişkin Grup Muafiyeti Tebliği kapsamında grup muafiyetinden yararlandığına karar verildi.

Netsis Yazılım Sanayi ve Ticaret AŞ'nin tüm hisselerinin Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına da karar verildi.

Kurul, AarhusKarlshamn AB tarafından Unipro Gıda San. ve Tic. AŞ'nin endüstriyel yağ ve margarinler bölümüne yönelik varlıklarının devralınması işlemine izin verilmesini kararlaştırdı.

Pozitif Müzik AŞ, Pozitif Müzik Yapım AŞ ve Pozitif Arena Konser Salon İşletmeciliği AŞ'nin bir kısım hissesinin Doğuş Holding AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Kurul ayrıca Antoil Akaryakıt Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ'nin tüm hisselerinin Delta Yakıt Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemine de izin verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Pozitif Müzik Hisselerinin Bir Kısmı Doğuş Holding'e Devredilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement