Rain Lab'den İlk Single: Infatuation - Son Dakika
Kültür Sanat

Rain Lab'den İlk Single: Infatuation

Rain Lab\'den İlk Single: Infatuation

Yerli sahneden yeni nesil sanatçılara yer veren RedBull.com Warm Up projesinin geçtiğimiz yılki katılımcılarından İdil Meşe ve Da Poet, Rain Lab olarak ilk single'larını Noiseist Records'tan yayınladılar. Infatuation ismindeki çalışma pek çok dijital platformdan dinlenebiliyor.

29.06.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni dönem müzisyen ve grupların dinleyicilere ulaştığı performans videoları serisi olarak tasarlanan RedBull.com Warm Up'ın geçen yılki katılımcılarından olan İdil Meşe ve Da Poet'in yani Rain Lab'ın ilk single'ları Infatuation'ı Noiseist Records'tan yayınladı. Spotify, i tunes ve soundcloud'da yer alan çalışmanın vokal kaydı Red Bull Berlin stüdyolarında alınmıştı.

Rain Lab, kendini İstanbul kökenli ama dünya müziği yapan yeni jenerasyon trip hop olarak tanımlıyor. Hikayelerini modern zaman ozanları gibi sakinlikle anlatırken, elektronik müziği de işin içine eklemeyi ihmal etmiyor.

Hip hop DJ'yi ve prodüktörü Da Poet'in nazik ritimleri, şarkı sözü yazarı İdil Meşe'nin uzak ve hüzünlü vokali ve Beril Meşe'nin hisli saksafon riffleri ile birleşiyor ve dinleyiciyi kırılgan ve duygusal yoğunluğu yüksek bir seyahate çıkarıyor.

Rain Lab'in ilk kısacaları ise önümüzdeki aylarda Çağan Tunalı'nın prodüktörlüğünde yine Noiseist Records'dan çıkacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Rain Lab'den İlk Single: Infatuation - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement