Çorum'da Protokol Üyeleri ile Vatandaşlar Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Protokol Üyeleri ile Vatandaşlar Bayramlaştı

Çorum'da protokol üyeleri ile vatandaşlar, kent meydanına kurulan bayramlaşma çadırında bir araya geldi.

28.07.2014 14:32  Güncelleme: 14:39

Çorum'da protokol üyeleri ile vatandaşlar, kent meydanına kurulan bayramlaşma çadırında biraraya geldi.

Valilik tarafından önceki yıllarda Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreni, bu yıl Hürriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Saat Kulesi yanına kurulan bayramlaşma çadırında düzenlenen törene, Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik,  İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, İl Müftüsü Mehmet Aşık, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Birbirleriyle ve vatandaşlarla bayramlaşan Vali Başköy ve beraberindekilere çay ikram edildi.

Daha sonra Vali Atıl Üzelgün Huzurevi ve Rehabillitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Vali Başköy ve beraberindekiler, burada yaşlılar ile Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü'nden gelen çocuklarla bayramlaşarak, sohbet etti.

Sosyal devlet anlayışı gereği burada ikamet eden yaşlıların, kimsesiz olmadıklarını, devletin sıcak ve şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek istediklerini ifade eden Vali Başköy, "Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Allah daha nice bayramlarda, huzur ve mutluluk içinde birlikte olmayı nasip etsin" dedi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'da Protokol Üyeleri ile Vatandaşlar Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement