Recep Niyaz: "Lider Olarak Süper Lig'e Çıkmak İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

Recep Niyaz: "Lider Olarak Süper Lig'e Çıkmak İstiyoruz"

Recep Niyaz: "Lider Olarak Süper Lig\'e Çıkmak İstiyoruz"

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında 14 Nisan Cumartesi günü Denizlispor'a konuk olacak Çaykur Rizespor'un oyuncusu Recep Niyaz, lider olarak Süper Lig'e çıkmak istediklerini belirterek, "Bu hedef doğrultusunda önümüze çıkan tüm rakiplerimizi yenmek istiyoruz." dedi.

11.04.2018 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Recep Niyaz, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi  gazetecilere yaptığı açıklamada, telafisi olmayan haftalara girdiklerini söyledi.
Her maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Recep, "Ligde son haftalarda  ister istemez konsantrasyon biraz düşebilir. Biz bunu engellemek için kendimizi  biraz daha yukarıya çekmeye çalışıyoruz.  Bu konuda takım olarak da birbirimize  yardımcı olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.
Recep, hafta sonu oynayacakları Denizlispor karşılaşmasının çok önemli  olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:
"Bu maç benim için de ayrı önem taşıyor. Çünkü memleketimin takımıyla  oynayacağız ancak ne olursa olsun bizim hedeflerimiz var. Lider olarak Süper  Lig'e çıkmak istiyoruz. Süper Lig hedefi doğrultusunda önümüze çıkan tüm  rakiplerimizi yenmek istiyoruz. Elbette zorlu bir maç olacak ama biz iyi bir  ekibiz ve iyi bir çıkış yakaladık. Bunu sonuna kadar devam ettirip Süper Lig'e  çıkacağız."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Recep Niyaz: 'Lider Olarak Süper Lig'e Çıkmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement