Eski koca dehşeti! Takip ettiği kadını marketin ortasında 12 kez bıçakladı - Son Dakika
Dünya

Eski koca dehşeti! Takip ettiği kadını marketin ortasında 12 kez bıçakladı

Rusya'da, ayrıldığı eşini takip eden saldırgan, talihsiz kadını alışveriş sırasında 12 kez bıçakladı. Genç kadın, boynuna ve sırtına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

05.09.2020 10:18  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da, ayrıldığı eşini takip eden saldırgan, eski eşini markette 12 kez bıçakladı. Kadın bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

Rusya'ya bağlı Tataristan'ın Zainsk şehrinde yaşanan koca dehşetinin görüntüleri akıllara durgunluk verdi. Ayrılığı kabullenemeyen eksi eş, geçtiğimiz yıl ayrılan karısını tehdit etti. Daha sonra eski karısını takip eden saldırgan eş, eski eşinin markete girmesinin ardından içeriye girdi. Bir kasiyer ve 3 müşterinin bulunduğu markete giren saldırgan koca, dehşet saçtı. Zanlı cebindeki bıçağı çıkararak eski karısını karnından defalarca bıçakladı.

BOYNUNA VE SIRTINA BIÇAK DARBELERİ İNDİRDİ

Karısı direnirken marketteki müşteriler saldırgan kocayı durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bir süre sonra müşteriler de saldırıyı izlerken saldırgan koca bıçak darbelerini karısının boynuna ve sırtına indirmeye devam etti.

12 BIÇAK DARBESİNE KARŞI KURTULUŞ

Saldırgan koca karısını karnından, boynundan ve sırtından toplamda 12 kez bıçakladı. Yere dizleri üzerine çöken kadın hareketsiz kalınca saldırgan marketten kaçarak uzaklaştı. Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan talihsiz kadının durumunun iyiye gittiği açıklandı.

ZANLI ARANIYOR

Zainsk bölge savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik kameraları izlenerek saldırgan kocanın Süleyman Kırgızov olduğu belirlendi. Polis ekipleri her yerde zanlıyı arıyor.

Eski koca dehşeti! Takip ettiği kadını marketin ortasında 12 kez bıçakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Eski koca dehşeti! Takip ettiği kadını marketin ortasında 12 kez bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • vatandaş: bir erkek olarak söylüyorum erkeklerin gücü ancak kadınlara yeter ama karşısını dişli bir erkek çıktımı köpek gibi kaçarlar kadının savunmasından ne olur pislik insan madem ayrıldın sanane ne yaparsa yapsın öldürmen mi lazım adamsan sahip çıkardın sonra kıskançlık durumuna kapılıp evlenecek olan eski eşini mi öldürüyorsun sen her pisliği yap aldat adam ol kadın yaptımı ... olsun yazıklar olsun bu tür insanlara Allah beter etsin... 18 8 Yanıtla
    Murat pekmezci: Kadina şidete kariyiz ancak o adam okadar üfkeyle saldirdiğina güre acaba ne yaptiki kadin adami bukadar suça teşvik 0 2 Ne yaşattı acaba kadın: Sen ya bekarsın yada boşanma yaşamamışsın. Kadınlar hep maduru oynuyorda, boşanma aşamasında neler yaşatıyor insan neden, nasıl katil oluyor görmemişsin 1 0 Alex: Vatandaş rumuzlu senin aklın ermez bazı seylere insanların ne yasadığı yada yaşatıldığı bilmeden yorum yapma elbette şiddet çözüm değil ama öyle şeylerle karşılaşırsınki düşünme yetini kaybedersin ... Allah kötüye denk getirmesin bazen sorarsın ölendemi suç öldürendemi...! 0 0
  • Çok şükür: Olay İzmirde zannettim.. 4 10 Yanıtla
  • mustafa: rusya bizi pek te ilgilendirmez, bizde bunlardan yeterince var 10 4 Yanıtla
  • Vert: Sadece türkiyede olmuyormuş böyle şeyler diyecektim adamın adı Süleyman kırgızova. Yani Türk kökenli Rus vatandaşıyım. 2 0 Yanıtla
  • Srv: Sorun sadece türkiyede değil dünyanın heryerinde. 0 2 Yanıtla
  • Bune: Vahşi insan lik dışı 0 0 Yanıtla
  • Görüntüleri paylaşma: Ya 18 yaş sınırı getirin ya da sansürleyin. Küçük çocuklar izlerse psikolojisi bozulacak. Şikayet etçem yoksa 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement