Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Saraybosna'ya İlk Sefer - Son Dakika
Güncel

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Saraybosna'ya İlk Sefer

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Saraybosna'ya ilk seferini gerçekleştirdi.

02.05.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Saraybosna'ya ilk seferini gerçekleştirdi.

İlk uçuşun başlaması dolayısıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'nda düzenlenen törende, Türk Hava Yolları Doğu Avrupa ve Balkanlar Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Mehmet Başpınar, İstanbul Sabiha Gökçen Ticari Havacılık Direktörü Asiyat Khasanova ve yolcularla pasta kesti.

Başpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan,  Balkanlara ve Saraybosna'ya sefer başlattığını söyledi.

Mehmet Başpınar, " Atatürk Havalimanı'ndan Balkanlara sabah akşam uçuyoruz. THY, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dış hatlarda bugün 17'nci uçuş noktasını gerçekleştirmiş olacak" dedi.

Asiyat Khasanova da  Türk Hava Yolları'nın Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlarda büyümesinin önemli olduğunu anlatarak, "Bu, THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 17. dış hat uçuş noktası. THY, 8 Mayıs'ta, her gün Brüksel, Haziran başında ise her gün Berlin uçuşlarını başlatmış olacak" diye konuştu.

THY'nin, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Saraybosna'ya seferleri, çarşamba, cuma ve pazar günleri karşılıklı yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Saraybosna'ya İlk Sefer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement