Sakarya 10 Yaşındaki Oğlunu Yastıkla Boğarak Öldüren Anne ve Komşusu, Adliyede - Son Dakika
Güncel

Sakarya 10 Yaşındaki Oğlunu Yastıkla Boğarak Öldüren Anne ve Komşusu, Adliyede

10 yaşındaki oğlunu yastıkla boğarak öldüren anne ve komşusu, adliyede (2)ANNESİNİN BOĞARAK ÖLDÜRDÜĞÜ TALHA TOPRAĞA VERİLDİSakarya'nın Karasu İlçesi'nde, 10 yaşındaki Necmi Talha Keleşoğlu'nun cenazesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi'nde yapılan...

23.11.2017 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 yaşındaki oğlunu yastıkla boğarak öldüren anne ve komşusu, adliyede (2)

ANNESİNİN BOĞARAK ÖLDÜRDÜĞÜ TALHA TOPRAĞA VERİLDİ

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde, 10 yaşındaki Necmi Talha Keleşoğlu'nun cenazesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi'nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Necmi Talha'nın cenazesi baba evinin bulunduğu Karasu Tepetarla Mahallesi'ne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenaze Tepetarla Camii'ne taşındı. Cenaze namazına çocuğun babasının ve annesinin yakınları katıldı. İlçedeki Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi olan Necmi Talha'nın öğretmenleri ve öğrencileri tarafından cenazeye gönderilen 'Seni asla unutmayacağız, öğretmenlerin ve arkadaşların' yazılı çelenk görenleri duygulandırdı. Talha Keleşoğlu, kılınan cenaze namazının ardından Tepetarla Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

'İNTİHAR ETMEK İSTİYORDU'

Cenaze namazına katılan çocuğun dayısı Musa Güzel ve yakınları, katil zanlısı annenin karşı komşusuyla yakalandığı için cinayeti işlediği haberlerinin doğru olmadığını ileri sürdü. Anne Zeynep Keleşoğlu'nun bir süredir intihar etmeyi düşündüğünü söyleyen Musa Güzel, Psikologa götürdük. Elimizden geleni yapmaya çalıştık ama geç kaldık. Kendisi intihar etmek istiyordu ama Talha'yı da bırakmak istemiyordu. 'Talha'ya kim bakacak' diyordu. Çocuğunu çok düşünüyordu. Onun için çocuğunu öldürdü dedi.

Sakarya 10 Yaşındaki Oğlunu Yastıkla Boğarak Öldüren Anne ve Komşusu, Adliyede
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya 10 Yaşındaki Oğlunu Yastıkla Boğarak Öldüren Anne ve Komşusu, Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement