Aydınlatma direği otomobile saplandı: 2 yaralı - Son Dakika
Güncel

Aydınlatma direği otomobile saplandı: 2 yaralı

Sakarya'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kazada iki kişi yaralanırken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

25.10.2019 00:07  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle direğe saplanırken, 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Aydınlatma direği otomobile saplandı: 2 yaralı

OTOMOBİL DİREĞE SAPLANDI, DİREK YIKILDI

Kaza gece saatlerinde, Adapazarı Sebahattin Zaim Bulvarı'nda meydana geldi. Esra Gülaçtı idaresindeki 54 ADD 625 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki beton aydınlatma direğine çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle elektrik direğine saplanıp hurdaya dönerken, beton direk yıkıldı.

Aydınlatma direği otomobile saplandı: 2 yaralı

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALTINA ALINDI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi. Araçta sıkışan Esra Gülaçtı ile Büşra Gülaçtı itfaiye ekiplerince uzun uğraşlar sonucu araçtan çıkarıldı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Esra Gülaçtı ile Büşra Gülaçtı tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aydınlatma direği otomobile saplandı: 2 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınlatma direği otomobile saplandı: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yavuzca: Arabayı baya bı aydınlatmış 2 1 Yanıtla
  • WWWW: KIRIKKALE de olsa böyle kaza olmaz..aşırı hız yapamaz.... Adam 2. vitese takamaz.. 50 m de ışık, 20 m. de kasis ve yolun her tarafı çukurla dolu.. ne ala memleket... 0 0 Yanıtla
  • Tarık: Refüjlerdeki aydınlatma direklerine otomobil lastigi asılsa iyi olur. 0 0 Yanıtla
    Fuzulii: avrupada plastikten yapma çalışmaları var..araç çarpınca devriliyor. üzerinden geçtikten sonra tekrar düzeliyor. tv de görmüştüm... 0 0

Advertisement