Salon Yeni Sezona Hazır, Ya Siz? - Son Dakika
Güncel

Salon Yeni Sezona Hazır, Ya Siz?

Salon Yeni Sezona Hazır, Ya Siz?

Salon'un Yeni Sezon Biletleri 29 Ağustos Çarşamba günü satışa çıkıyor.

28.08.2012 11:46

İstanbul kültür sanat hayatının önemli performans merkezlerinden Salon, yoğun bir programla yeni sezonda sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Salon'un yeni sezon biletleri 29 Ağustos Çarşamba günü Biletix satış sistemi ve Salon gişesinden satışa çıkıyor.

Açıldığı günden itibaren İstanbullu sanatseverlerden büyük ilgi gören performans mekânı Salon, yeni sezon için kapılarını 4 Ekim Perşembe akşamı açacak. Geçen yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da caz, rock, alternatif ve dünya müziğinin merakla beklenen isimlerini ağırlayarak, yine sanatseverlerin buluşma noktası olacak Salon'un yeni sezon etkinliklerinin biletleri, 29 Ağustos Çarşamba gününden itibaren Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden satın alınabilir.

Salon, yeni sezona müziğinde dub, swing, folk, pop ve rock soundlarına yer veren ve çıkardığı sekiz albümle İngiltere'nin en itibarlı ve istikrarlı müzik grupları arasında gösterilen Saint Etienne ile merhaba diyecek. Ülkemizi ilk kez ziyaret edecek olan Sarah Cracknell, Bob Stanley ve Pete Wiggs'den oluşan Saint Etienne, 4 Ekim Perşembe ve 5 Ekim Cuma akşamları vereceği iki konserle 1991'de yayınladıkları ilk albümleri Foxbase Alpha'dan bu yana en sevilen hitlerinin yer alacağı geniş bir repertuarla Salon izleyicisiyle buluşacak.

Salon, Ekim ayında başka birçok önemli ismi de ağırlayacak. Godspeed You! Black Emperor'dan Bruce Cawdron ve Thee Silver Mt. Zion'dan Rebecca Foon tarafından kurulan Kanadalı post rock grubu Esmerine, Türk sanatçılarla yapacakları ortak çalışmalarla 12 Ekim Cuma ve 13 Ekim Cumartesi, iki gece üst üste, Salon'da olacak. Radiohead solisti Thom Yorke'un hayran olduğu genç piyanist Nils Frahm, geçen yıl Salon'daki unutulmaz konserinin ardından bir kez daha Salon'un konuğu olacak Olafur Arnalds, Stars Of The Lid'in kurucularından Adam Wiltzie ile Devics'ten de tanınan besteci Dustin O'Halloran'ın yer aldığı A Winged Victory For The Sullen'ı bir araya getiren konser ise 19 Ekim Cuma ve 20 Ekim Cumartesi akşamları Salon'da izlenebilir.

Salon, yeni sezonunda Supergrass'ın vokalist ve gitaristi Gaz Coombes, Get the Blessing, iki Grammy ödüllü The Civil Wars ve The Raveonettes gibi bağımsız müziğin merakla beklenen isimleri ile Vinicius Cantuaria Quartet, Neil Cowley Trio, Stacey Kent, Madeleine Peyroux ve Anouar Brahem gibi cazın birbirinden ünlü isimlerini de ağırlayacak.

Farklı sanat disiplinlerini çatısı altında toplamaya bu yıl da devam eden Salon, yeni sezonda DOT ile ortak yapımı olan İki Kişilik Bir Oyun adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Konsepti ve sahnelenişi Bülent Erkmen'e ait olan ve Aslı Mertan ile Bülent Erkmen tarafından yazılan İki Kişilik Bir Oyun, Ekim ayından itibaren Pazartesi geceleri Salon'da izleyiciyle buluşacak.

Salon Biletleri Nerede?

Salon etkinliklerinin biletleri 29 Ağustos Çarşamba tarihinden itibaren Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Lale Kart sahipleri, biletlerini öncelikli ve %25'e varan özel indirimlerle temin edebiliyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli. Salon gişesi pazar günleri hariç her gün 12.00-18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salon Yeni Sezona Hazır, Ya Siz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement