Samsun-Bacadan Aşağıya Düşen Martıyı, Apartman Görevlisi Kurtardı-Hd - Son Dakika
Güncel

Samsun-Bacadan Aşağıya Düşen Martıyı, Apartman Görevlisi Kurtardı-Hd

Bacadan aşağıya düşen martıyı, apartman görevlisi kurtardıSamsun'da 8 katlı bir binanın bacasından aşağıya düşen martıyı, apartman görevlisi kurtarıp, apartmanın dışına çıkartarak serbest bıraktı.

03.05.2018 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bacadan aşağıya düşen martıyı, apartman görevlisi kurtardı

Samsun'da 8 katlı bir binanın bacasından aşağıya düşen martıyı, apartman görevlisi kurtarıp, apartmanın dışına çıkartarak serbest bıraktı.

Samsun'un İlkadım ilçesindeki İstiklal Caddesi üzerindeki bir apartmanın kazan dairesinde kaloriferi yaktığında bir ses duyan apartman görevlisi Ali Yavuz (50), hemen kazan dairesinin baca ile bağlantılı olan kısmındaki kapağı açarak içinde bir martının olduğunu fark etti. Duman ve isten dolayı üzeri siyah olan martıyı hemen kazan dairesinin içerisinden çıkartan Yavuz, martıyı apartman dışına çıkarttı. Burada meraklı vatandaşların sorularını cevaplayan apartman görevlisi Yavuz, daha sonra martıyı evin karşısında bulunan Öğretmenevi'nin bahçesinden saldı. Kazan dairesine düştüğü için siyah renge boyanan martı uçtuktan sonra gözlerden kayboldu. Vatandaşlar da martıyı kurtaran apartman görevlisine teşekkür etti. Kazan dairesinde bir kus sesi duyduğunu belirten Apartman görevlisi Ali Yavuz, 'Havaların soğuk olması nedeniyle kazanı akşamları hafif de olsa yakmaya çalıştım. Kazanı yaktığımda bacadan düşen hayvan dumandan dolayı tıkırtısını duydum. Bende hayvanın dumandan zehirlenmemesi ve ölmemesi için oradan aldım ve dışarıya götürüp oradan saldım. Hayvanı canlı kurtarmış olduk' dedi.

Samsun-Bacadan Aşağıya Düşen Martıyı, Apartman Görevlisi Kurtardı-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun-Bacadan Aşağıya Düşen Martıyı, Apartman Görevlisi Kurtardı-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement