Samsunspor Taraftarları Kazım Yılmaz İçin Yürüdü - Son Dakika
Spor

Samsunspor Taraftarları Kazım Yılmaz İçin Yürüdü

Samsunspor Taraftarları Kazım Yılmaz İçin Yürüdü

Spor Toto Süper Lig'den Bank Asya 1.Lig'e düşen Samsunspor'da Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Samsunsporlu binlerce taraftar Yılmaz'ın geri dönmesi için yürüdü.

25.06.2012 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'den Bank Asya 1. Lig'e düşen Samsunspor'da Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Samsunsporlu binlerce taraftar Yılmaz'ın geri dönmesi için yürüdü.

İstiklal Caddesi üzerindeki DSİ Bölge Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş, Gazi Caddesi üzerinden Tütün İskelesi Kurtuluş Yolu'na kadar devam etti. Yürüyüş boyunca taraftarlar Kazım Yılmaz'ın kongrede tekrar aday olması için sloganlar attılar. 7'den 70'e binlerce taraftarın katıldığı yürüyüşün sonunda Kurtuluş Yolu üzerinde taraftarlar adına basın açıklamasını okuyan Şirinler Taraftar Grubu Tribün Lideri Burak Güleç, "Bugün burada bulunmamızın amacı geçen senelerdeki gibi Samsunspor'un sahipsizliği ya da bir başkan arayışı için yapılmış organizasyon değildir. Bizim de Samsunspor taraftarı olarak söyleyecek bir sözümüz var. Ama öncelikle dikkatinizi çekmek istediğimiz bir husus var. Bugün burada görmüş olduğunuz tablo Samsunspor taraftarının birlik ve beraberlik içersinde hareket ettiği zaman neler yapabileceğine dair en somut örneğidir. Bugün 7'den 70'e insanlar çocukları ile burada ise bu şehri yönetenlerin bu tabloyu çok iyi okuması gerekmektedir" dedi.

Samsunspor'un başkan adayına ihtiyacı olmadığını belirten Güleç, "Samsunspor'un şu anki tek sorunu Samsunspor taraftarlarının başkanımız Kazım Yılmaz'ı sahiplendiği gibi şehri yönetenlerin başkanımızı sahiplenmemesidir. Göreve geldiği ilk günden bu yana Samsunsporumuza bir kurumsal kimlik kazandırmış, profesyonelleşme adına bütün adımları atmıştır. Samsunspor taraftarları olarak şehri yönetenler bu çağrımıza kulak vererek Kazım Yılmaz'a her anlamda sahip çıkmalıdır. Biz bugün burada büyük Samsunspor'un büyük taraftarının varlığını hissettirmek, başka her fırsatta Samsunlu ve Samsunsporlu olduğun söylenen Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç başta olmak üzere Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Ticaret ve Sanayi Odamıza Samsunspor'un menfaatleri açısından Kazım Yılmaz'a maddi ve manevi desteklerini hissettirmeleri gerektiğini hatırlatmak için toplandık" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor Taraftarları Kazım Yılmaz İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement