Sancaklar Vakfı Başkanı Suat Sancak, Vali Musa Çolak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sancaklar Vakfı Başkanı Suat Sancak, Vali Musa Çolak'ı Ziyaret Etti

Sancaklar Vakfı Başkanı Suat Sancak, Vali Musa Çolak\'ı Ziyaret Etti

Ziyarette vakıf üyeleri Şakir Sancak ve Burhan Sancak da hazır bulundu.

19.04.2011 15:39

Sancaklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sancak, Vali Musa Çolak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette vakıf üyeleri Şakir Sancak ve Burhan Sancak da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Musa Çolak, "Sancaklar ailesi, memleketlerine sahip çıkma noktasında önemli hizmetler gerçekleştiriyorlar. Kurdukları vakıf aracılığıyla eğitim başta olmak üzere, sağlık, kültür ve sosyal alanlarda büyük katkılar sunuyorlar. Hayır işlerinde de önemli destekleri olan Sancaklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Suat Sancak'a katkılarından dolayı ilimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Doğdukları topraklara katkı yapmayı vefanın bir gereği olarak gördüklerini belirten Vakıf Başkanı Suat Sancak, Siirt'te yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Çolak'a bilgi sundu. Her yıl yüzlerce gence burs verdiklerini anlatan Sancak, "Doğup, büyüdüğümüz Siirt şehri, ailemiz için özel bir öneme sahiptir. Dolayısıyla burada yaşayan insanlarımıza imkanlarımız ölçüsünde katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Siirt ve ilçelerinde yapılan eğitim, sağlık kültürel ve sosyal çalışmalara destek veriyoruz. Bundan da önemlisi Vakfımız aracılığıyla her yıl yüzlerce gencimize burs sağlıyoruz." diye konuştu.

Görüşmeden sonra Vali Musa Çolak, Sancaklar Vakfı Başkanı Suat Sancak'a ilimize yapmış oldukları katkılardan dolayı bir plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sancaklar Vakfı Başkanı Suat Sancak, Vali Musa Çolak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement