Sarah's Bag: Hikayesi En Güzel Marka - Son Dakika
Kadın

Sarah's Bag: Hikayesi En Güzel Marka

Sarah\'s Bag: Hikayesi En Güzel Marka

Sizi son zamanların en eğlenceli ve en karakteristik çantalarını yapan Sarah's Bag ile tanıştırmak istiyoruz.

04.03.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sizi son zamanların en eğlenceli ve en karakteristik çantalarını yapan Sarah's Bag ile tanıştırmak istiyoruz. Beyrutlu tasarımcı Sarah Beydoun tarafından 2000 yılında kurulan Sarah's Bag'in hikayesi de tasarımları kadar etkileyici.

Sarah's Bag'in hikayesi ilk Sarah Saint Joseph Üniversitesi'nde okurken başlıyor. Eski hayat kadınları ve kadın hükümlülerin tecrübeleri yaptığı tez araştırması sırasında kadınları topluma yeniden kazandırmayı amaçlayan bir sivil toplum örgütü için çalışması bu çantalara ilham vermiş. Hükümlülerin kendilerini daha iyi hissedebilmeleri için bir onlara Dar Al Mar ile bu kadınların el becerilerini geliştirip, üretebilecekleri bir sistem oluştururlar ve böylece Sarah's Bag'in ilk ürünleri yaratılır. 3 kadından oluşan küçük bir grupla başlayan bu proje daha sonradan büyük bir ağa yayılır.

İşte bu anlamlı hikayeyle başlayan çantaların son zamanlarda ünü prenseslere, kırmızı halılara kadar yayılmış durumda; Zaha Hadid, Catherine Deneuve, Kraliçe Rania Sarah's Bag hayranlarının sadece bazıları. Eğlenceli detayları kadar, el işçiliği ile de bizi kendilerine hayran bırakan bu çantalar sıkıcı gece çantalarından sonra dolabınıza ilaç gibi gelecek.

Kaynak: Kadincaozel.com

Son Dakika Kadın Sarah's Bag: Hikayesi En Güzel Marka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement