Sarayköy'de Evleri Su Bastı - Son Dakika
3.Sayfa

Sarayköy'de Evleri Su Bastı

Sarayköy'de evleri su bastı Denizli Sarayköy'de sağanak yağış evlerde su baskınlarına neden olduDENİZLİ - Denizli'nin Sarayköy ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yaklaşık 20-25 evi su bastı.

29.05.2017 22:56

Sarayköy'de evleri su bastı

Denizli Sarayköy'de sağanak yağış evlerde su baskınlarına neden oldu

DENİZLİ - Denizli'nin Sarayköy ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yaklaşık 20-25 evi su bastı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Kalyon Sokakta, sağanak yağmur nedeniyle evleri evler su altında kaldı. Akşam saatlerinde kent genelinde etkili olan yağış ilçelerde sel ve su baskınlarına neden oldu. Yaklaşık 20-25 evin su altında kaldığı Sarayköy ilçesinde evi su altında kalan vatandaşlar, duruma isyan etti. 40 dakika etkili yağan yağmur, sokaklarda çukurlara neden oldu, evdeki eşyalar su içinde kaldı.

Özellikle Kalyon sokakta evlerde su baskınları yaşanırken, evleri su basan vatandaşlar itfaiye ekipleri gelinceye kadar kendi imkanları ile suyu tahliye etti. Haber verilmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, baskınların yaşandığı evlerdeki suyu tahliye etti.

Evi su basan mahalle sakini Savcı Yıldız, suyu kendi imkanları ile tahliye ettiklerini söyledi. Çok miktarda maddi zararın meydana geldiğini belirten Yıldız, ev ve eşyaların kullanılamaz hale geldiğini belirtti.

Sarayköy\'de Evleri Su Bastı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sarayköy'de Evleri Su Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement